Σε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση υποδέχτηκε η APIVITA την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου τους δημοσιογράφους και bloggers στο νεοκλασικό κτίριο του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», για να γιορτάσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Συλλόγους ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, καθώς και την ολοκλήρωση μιας πολύ δημιουργικής χρονιάς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα ζεστό καλωσόρισμα από τους εκπροσώπους της APIVITA, Λίνα Κοριζή, Ευτυχία Κάζαγλη και Τάσο Τσουκαλά, ο οποίος ως υπεύθυνος του brand APIVITA, τόνισε ότι η APIVITA είναι εδώ μετά από μια σημαντική πορεία 38 χρόνων δυνατότερη από ποτέ, για να ανοίξει μια νέα σελίδα για την ιστορία και το μέλλον του brand, με ευρύτερες δράσεις και συνεργασίες, και να ανταποκριθεί  στις αξίες και στις προσδοκίες όλων. Στη συνέχεια καλωσόρισε τη νέα επικεφαλής του τμήματος Kosmos Brand Development της APIVITA, Ζωή Αγαθόπουλος, η οποία με τη σειρά της ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την παρουσία τους.

Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με την ανακοίνωση της συνεργασίας της APIVITA με τους Συλλόγους ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για το 2018, και με ένα σύντομο χαιρετισμό της εκπροσώπου του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ, κυρίας Καίτης Χατζηπέτρου, η οποία και προέτρεψε όλους τους παρευρισκόμενους να γίνουν κ εκείνοι εθελοντές δότες μυελού των οστών στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του συλλόγου που βρισκόταν στο χώρο της εκδήλωσης.

Η βραδιά κορυφώθηκε όταν στη σκηνή ανέβηκε ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς, ο οποίος σε μια άκρως εορταστική χριστουγεννιάτικη συναυλία ενθουσίασε το κοινό με τις χριστουγεννιάτικες μουσικές ερμηνείες και εντυπωσίασε με τις δικές του αγαπημένες επιτυχίες συνοδεία της ορχήστρας Mobile υπό τη μουσική διεύθυνση του μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη.  Με τη γνωστή του λάμψη και ενέργεια ξεσήκωσε από τα πρώτα λεπτά όλη την αίθουσα, και όλοι μαζί όρθιοι μπροστά στη σκηνή τραγούδησαν και χόρεψαν σαν μια μεγάλη παρέα. Κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν η ερμηνεία του “Blue Christmas” του Elvis Presley, αλλά και του αγαπημένου «Άγια Νύχτα» μαζί με τις χορωδίες Cantabile, Cantabile junior, Δημοτική Χορωδία Νέας Σμύρνης και Χορωδία της ΕΥΔΑΠ, που σκόρπισαν  συγκίνηση και ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Ο ίδιος, ως αγγελιοφόρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, μίλησε από καρδιάς για τη σημασία της αληθινής και ουσιαστικής προσφοράς και για το σημαντικό έργο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» . Ως ο πρώτος επίσημος εθελοντής προέτρεψε με τη σειρά του τους δημοσιογράφους να γίνουν κι εκείνοι εθελοντές δότες μυελού των οστών και να μεταφέρουν με τη δύναμή τους το μήνυμα της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Γίνε Εθελοντής Δότης Τώρα!

Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή!