Η Armani Exchange συνεχίζει την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της με τα εγκαίνια του πρώτου της καταστήματος στην Ελλάδα, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.

Το opening του νέου καταστήματος γιορτάστηκε με ένα cocktail event με οικοδέσποινα την  Roberta Armani και μουσικές επιλογές από την φημισμένη  DJ και remixer Xenia Ghali. Στο party παραβρέθηκαν προσκεκλημένοι από τον χώρο των Media και διασημότητες μεταξύ των οποίων οι Άννα Βισση και Τζένη Μπαλατσινού, οι διάσημοι μπασκετμπολίστες  Zach August, Κωνσταντίνος Μήτογλου, Γιώργος Μπόγρης και Δημήτρης Αγραβάνης, ενώ μαζί με τις Τάμτα και  Demy, influencers όπως οι Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Λία Μακρυγένη, Χρυσάνθη Κουρούπη, Νάνσυ Σπαθή, Ισμήνη Νταφοπούλου, Μαίρη Καλύμνου, Κωνσταντίνος Δανός και Δημήτρης Λαγιόπουλος φόρεσαν Armani Exchange για την περίσταση.

Το κατάστημα παρουσιάζει το καινούριο concept για το επαναλανσάρισμα του brand A|X, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την αισθητική ενός σύγχρονου, βιομηχανικού υπόστεγου συντήρησης αεροσκαφών με υλικά προκαλούν δυνατούς συνειρμούς. Γυμνό ατσάλι, παλαιωμένο  ξύλο και μπετό φέρνουν στο νου βιομηχανικό χώρο μιας Νέας Υόρκης νεαρής και δυναμικής.

Πρόκειται για ένα αστικό σκηνικό, όπου το πέρασμα του χρόνου χαράζει καινούρια σημάδια στα σανίδια του industrial δαπέδου, αναπάντεχες υφές στους τραχείς τσιμεντένιους τοίχους ενώ το χρώμα της σκουριάς βάφει κάθε μεταλλική επιφάνεια.

 

Φωτογραφίες