Αν κι εσύ λατρεύεις τα ρουζ και τις σκιές, αν δεν μπορείς να φύγεις από κατάστημα καλλυντικών χωρίς να χαϊδέψεις με την παλάμη σου όλα τα πινέλα, αν είσαι εκείνη που αναλαμβάνει το μακιγιάζ και τα μαλλιά όλων των κοριτσιών της παρέας πριν τη βραδινή έξοδο, τότε είσαι δικός μου άνθρωπος!

Και ίσως, όπως εγώ, αναρωτιέσαι πώς μπορείς να εξελιχθείς ακόμα περισσότερο, πώς μπορείς να μάθεις από τους καλύτερους και πώς να αξιοποιήσεις επαγγελματικά αυτό το ταλέντο σου για να προσφέρεις στους συνανθρώπους σου!. Επειδή εσύ κι εγώ ξέρουμε ότι η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο, που έλεγε κι ο Ντοστογιέφσκι!

Σου έχω μια ιδέα: Δες το χώρο της ομορφιάς σαν ένα γνωστικό πεδίο επιστημονικής κατάρτισης και -γιατί όχι;- το μελλοντικό σου επάγγελμα κι όχι σαν μια περιστασιακή απασχόληση που κάνεις από... χόμπι! Βέβαια, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να λάβεις όλη την απαραίτητη γνώση, να κάνεις πρακτική και να μάθεις από τους μεγαλύτερους και πιο καταξιωμένους Beauty Experts! Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό; Σπουδάζοντας στον τομέα BEAUTY & FASHION! Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα το βρεις σε 5 περιοχές σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Λάρισα). Στα + του ότι προσφέρει στις νέες και στους νέους ένα πλήρες «πακέτο» επιστημονικής κατάρτισης, τόσο σε θεωρητικό επίπεδο, όσο και σε πρακτικό, μέσω της πρακτικής άσκησης σε πραγματικούς χώρους και συνθήκες εργασίας.

Εδώ, θα μάθεις πραγματικά από τους καλύτερους, όπως ο Παντελής Τουτουντζής, make up artist και hair stylist που δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να δουλέψουν μαζί του δίπλα σε μεγάλα ονόματα της Showbiz, όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Άννα Βίσση, η Ναταλία Δραγούμη, η Ελένη Φουρέιρα κ.α.

Επιπλέον, θα διδαχθείς τα μυστικά των πιο λαμπερών make up looks από την Έλενα Ψωμά, τη make up artist που λατρεύουν οι μεγαλύτεροι Έλληνες σταρ, τον άνθρωπο-κλειδί πίσω από τις φωτογραφίσεις στα περιοδικά και τις τηλεοπτικές εκπομπές, μία εκ των πιο καταξιωμένων make-up artists στη χώρα μας.

Ένας ακόμα λόγος να επιλέξεις το ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι ότι πρόκειται για τη μόνη σχολή Professional Make Up στην Ελλάδα με κρατικό Δίπλωμα Μακιγιάζ (άδεια ασκήσεως επαγγέλματος απαραίτητη για πρόσβαση σε κρατικά και ιδιωτικά κανάλια), αναγνωρισμένο από το κράτος. Σε όλα τα υπόλοιπα ΙΕΚ το μακιγιάζ είναι ενσωματωμένο στην ειδικότητα της αισθητικής και δεν διδάσκεται ως αυτόνομη ειδικότητα.

Επιπλέον  στο ΙΕΚ AKMH BEAUTY LAB θα μπορείς να φτιάξεις τις δικές σου κρέμες, lotion, ντεμακιγιάζ, και προϊόντα μακιγιάζ, ελεγμένες και πιστοποιημένες από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Και φυσικά, σε όλη τη διάρκεια των σπουδών σου θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος στα μεγαλύτερα shows και events όπως στο Athens Xclusive Fashion Week, ενώ με την αποφοίτησή σσυ θα έχεις ήδη δημιουργήσει το προσωπικό σου Portfolio, απαραίτητο εργαλείο για τις μετέπειτα επαγγελματικές δουλειές σου!

Και πού ξέρεις;, μπορεί σε μερικά χρόνια να βρίσκεσαι εσύ πίσω από τα πιο όμορφα και λαμπερά πρόσωπα -όχι μόνος της παρέας σου- αλλά της ελληνικής (και όχι μόνο) showbiz