Ο τομέας Τουρισμού και Εστίασης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, του μεγαλύτερου ΙΕΚ στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη δυναμική προσθήκη στο roster των διδασκόντων του, τριών εκ των σπουδαιότερων επαγγελματιών του κλάδου της Εστίασης, του Λευτέρη Λαζάρου, του Δημήτρη Σκαρμούτσου και του Πάνου Ιωαννίδη.

Τρία ηχηρά ονόματα με δεκάδες διακρίσεις, τόσο ελληνικές όσο και διεθνείς, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βρεθούν μαζί στις κουζίνες του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, δίπλα στους επίδοξους νέους που ονειρεύονται μια καριέρα στον απαιτητικό χώρο της γαστρονομίας.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ επενδύει σταθερά σε ενέργειες ανάπτυξης με συνεργασίες που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στις σπουδές, γι’ αυτό εντάσσει στο δυναμικό του κορυφαίους chef και pastry chef της χώρας. Τη φετινή χρονιά, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα διδαχθούν μικρά και μεγάλα μυστικά της τέχνης της γαστρονομίας δίπλα στους Masterchef Δημήτρη Σκαρμούτσο και Πάνο Ιωαννίδη ενώ θα έχουν για μέντορά τους τον Λευτέρη Λαζάρου.

Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια με τον πολυπράγμονα και ιδιαίτερα αγαπητό chef, Άκη Πετρετζίκη.

Στην κορυφαία ομάδα των διδασκόντων της σχολής προστίθενται και οι: Γιάννης Μπαξεβάνης, Γιώργος Στυλιανουδάκης, Βασίλης Μουρατίδης, Δημήτρης Τσανανάς, Γιάννης Μπαχάρης, Ευρυπίδης Τζινόπουλος, Γιάννης Παναγιωτίδης, Κυριάκος Λύρας, Γιάννης Κουναλάκης, Δημήτρης Χρονόπουλος, Χρήστος Βέργαδος, Δημήτρης Τολιόπουλος και άλλοι καταξιωμένοι επαγγελματίες που έχουν ξεχωρίσει μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ συνδυάζοντας την εργαστηριακή και τη θεωρητική εκπαίδευση θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να διδαχθούν με τον καλύτερο και πιο εξειδικευμένο τρόπο τόσο την ελληνική μαγειρική και ζαχαροπλαστική παράδοση όσο και τις σύγχρονες τάσεις στη διεθνή κουζίνα, υπό την καθοδήγηση της μεγαλύτερης ομάδας καταξιωμένων chef & pastry chef.

Η ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, διασφαλίζεται από τις διαρκείς επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες καθώς και σε κορυφαίες υλικοτεχνικές αλλά και κτιριακές υποδομές σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Λάρισα. Τη φετινή χρονιά, στο θεσμό των Education Business Awards, διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο για το επίπεδο των εγκαταστάσεών του ενώ έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies), το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έλαβε τη Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Πρόκειται για μία πιστοποίηση-ορόσημο που αναγνωρίζει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ως τη μόνη πανελλαδική σχολή – μέλος της WACS.

Και για όσους θέλουν να αποκτήσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε έναν κλάδο με τόσο υψηλή ζήτηση, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ δίνει τη δυνατότητα συνέχισης των σπουδών στο Μητροπολιτικό Κολέγιο για την απόκτηση Bachelor στις επισιτιστικές τέχνες με ένα επιπλέον έτος σπουδών!

Γνώρισε και εσύ τους μέντορές σου! Τους κορυφαίους επαγγελματίες του τομέα Εστίασης που θα σε εμπνεύσουν να τολμήσεις και να κατακτήσεις το όνειρο σου!

Τώρα έχεις την ΕΠΙΛΟΓΗ!

Μάθε περισσότερα: https://iek-akmi.edu.gr/tomeis/toyristika-episitistika

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος Διός 1, 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400

www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu

Φωτογραφίες