To Aegean College, το άρτια οργανωμένο Κολλέγιο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου σε συνεργασία με το κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Coventry που συγκαταλέγεται στο 4% των καλύτερων ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης παγκοσμίως. Το κορυφαίο πανεπιστήμιο για πρώτη φορά στην ιστορία του δίνει τη δυνατότητα για σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, στην ελληνική γλώσσα, κι απόκτηση ισχυρού αναγνωρισμένου πτυχίου Πανεπιστημίου με διεθνείς προοπτικές απασχόλησης.

Έτσι, το Aegean College τοποθετείται στην κορυφή των ελληνικών κολλεγίων, καθώς συνεργάζεται με το καλύτερο πανεπιστήμιο από όσα εκπροσωπούνται στην Ελλάδα.


 

Η επιλογή του Coventry University

  • Είναι στην κορυφαία 12η θέση στην κατάταξη των Βρετανικών Πανεπιστημίων (Guardian University Guide 2018).

  • Βρίσκεται στα Top 4 ιδρύματα στη Μεγάλη Βρετανία για τη Σπουδαστική Εμπειρία και την Εκπαιδευτική Ποιότητα.

  • Ανακηρύχθηκε «Modern University of the Year» στη Μεγάλη Βρετανία για τα έτη 2014-2016 και 2018 από την επίσημη λίστα της εφημερίδας «Sunday Times».

  • Είναι το «UK’s top new university» από την εφημερίδα «The Guardian».

  • 97% των αποφοίτων του Coventry University βρίσκουν δουλειά ή συνεχίζουν για μεταπτυχιακά μέσα σε έξι μήνες από την αποφοίτησή τους.*

Τα πλεονεκτήματα της φοίτησης στο Aegean College

  • Πτυχία αναγνωρισμένα από το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (Σ.Α.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας και επαγγελματικά ισοδύναμα με τα αντίστοιχα που απονέμονται από τα ελληνικά ΑΕΙ και ΤΕΙ.

  • Σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, στα ελληνικά, στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά.

  • Το μοναδικό κολλέγιο στην Ελλάδα με τρία βραβεία Education Business Awards 2017.

 

 

 

*Πηγές: The Times and Sunday Times Good University Guide 2014-2017, The Guardian University Guide 2018, QS World Rankings 2013 http://www.theguardian.com/education/universityguide

 

 

Πληροφορίες-Εγγραφές:

-ΑΘΗΝΑ Πανεπιστημίου 17, Αθήνα, Τηλ.: 210 32 11228

-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Αλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή - Δημοτικό θέατρο, Τηλ.: 210 41 90854

www.aegeancollege.gr e-mail: info@aegeancollege.gr