Πριν από ένα δίμηνο είχε μπει στη λίστα με τις διάσημες που είδαν τις πολύ...προσωπικές τους φωτογραφίες να βγαίνουν στο φως. Τελικά, αποδείχτηκαν ψεύτικες. Μετά ήρθε η φράση της που ευχόταν οι θαυμαστές της να πάθουν καρκίνο και να πεθάνουν, επειδή τολμούσαν να της ζητήσουν αυτόγραφο. Η Ariana Grande έχει τον τρόπο να μας κάνει να την αντιπαθούμε, αλλά να αυξάνει τον μύθο της στους underaged ακόλουθους της!

Είναι  στα 21 και  μόλις συμπληρώνει 12 μήνες  στη μουσική βιομηχανία με δικά της τραγούδια. Ομως η διασημότητα της χτύπησε την πόρτα πολύ νωρίτερα.

Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο κοριτσάκι και το αστέρι από πάνω της περίμενε την κατάλληλη στιγμή να λάμψει. Μέχρι να έλαμπε όμως φαινόταν weirdo, καθώς ήθελε να κυκλοφορεί σαν να είναι κάθε μέρα Μέρα των Νεκρών ή με μια μάσκα του Freddy Kruegger, ενώ το party των  5ων της γενεθλίων της είχε θέμα τα Σαγόνια Του Καρχαρία.

Το 2009, σε ηλικία 16 ετών θα σήκωνε τον διακόπτη για να ξεκινήσει η ηλεκτροδότηση, σε μια χώρα που περισσεύουν περιπτώσεις σαν την Ariana, αλλά σε εκείνη βρήκε το κάτι.

Πριν από την ανάθεση του ρόλου της Cat Valentines στο sitcom Victorious της Nickelodeon, η Ari είχε συμμετάσχει σε μιούζικαλ όπως Ο Μάγος Του Οζ, Η Πεντάμορφη και το Τέρας, Annie. Συνδύαζε έτσι τις δύο αγάπες της, με τη μουσική όμως να υπερισχύει της υποκριτικής.

Τον Μάρτιο του 2010 βγήκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς και από τότε το όνομα της άρχισε να απλώνεται σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ. Είχε αποφασίσει όμως ότι αυτή η καριέρα θα ήταν βραχύβια. Το τραγούδι αργά ή γρήγορα θα ήταν το μοναδικό της μέλημα. Πολύ γρήγορα για την ακρίβεια.

Τον Αύγουστο του 2010 άρχισε να ηχογραφεί και μέχρι το 2013 το επεξεργαζόταν. Τελικά το Victorious που κυκλοφόρησε σε 3 μέρη δεν πήγε και πολύ καλά, αλλά ήρθε το Yours Truly για να την σπρώξει προς τα πάνω. Κορυφές στα παγκόσμια chart/billboard ακολούθησαν και παρακολουθεί ο κόσμος αυτό που η Ariana Grande είναι σήμερα. Μια φωνή από τις πολλές που βγάζουν στην Αμερική, αλλά με το μενταλιτέ και την απαιτούμενη προσωπικότητα για να επιβιώσει και να φέρει χρήμα σε όλους αυτούς που καθημερινά στήνουν την εικόνα της.

Το πάλαι ποτέ αλαζονικό κορίτσι που ήξεραν 7-8 εκατομμύρια θεατές της σειράς που έπαιζε, έγινε μια ντίβα περιοπής που την ξέρει όλος ο κόσμος, αλλά- θέλω να ελπίζω- είναι πολύ λίγοι αυτοί που θα επιλέγουν τα τραγούδια της σε 5-6 χρόνια από τώρα. Εκτός κι αν ο δύστροπος χαρακτήρας της και η θέληση της να αφήσει εποχή την οδηγήσουν να πουλάει την ζωή της για να ταΐζει το σύστημα.

 

Αυτή τη στιγμή πάντως παραμένει μια 21χρονη τραγουδίστρια με μια φωνή σα νιαούρισμα που πετυχαίνει και έχει εξασφαλίσει τα επόμενα 300 χρόνια της ζωής της. Και πετυχαίνει χάρις σε αυτούς που είναι από κάτω της. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει όταν αυτό το έδαφος αρχίζει να βουλιάζει…Ελπίζουμε μόνο να μην την καταπιεί αυτό το σύστημα όπως την  Kesha με την οποία μοιράζονται ότι είναι οι μόνες από το 2008 και μετά που πήγαν στην κορυφή του US Billboard 200 albums chart, με 138,000 αντίτυπα από την πρώτη μόλις εβδομάδα. Αν με διάβαζε είμαι σίγουρος ότι θα αντιδρούσε κάπως έτσι.

Τώρα μαθαίνουμε ότι ετοιμάζεται να γίνει και παραγωγός ταινιών. Χμ…

Φωτογραφίες