Τη σεζόν Back To School/ Φθινόπωρο η Aerie by American Eagle Outfitters έχει ως σύνθημα το “Girl Power”, καθώς και τη φιλοσοφία του “No Retouching” στα γυναικεία σώματα, την οποία υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή.

Έντονες επιρροές από τη δεκαετία των 90’s θα παρατηρήσει κανείς στη νέα cozy συλλογή της. Ψιλόμεσα undies και αθλητικά tomgirl μπουστάκια κυριαρχούν και διαδίδουν περήφανα το “Girl Power”, χάρη στην άνεση που προφέρουν στην καθημερινότητα μιας γυναίκας με κάθε τύπο σωματότυπου.

Χαρακτηριστικό της συλλογής είναι και η έντονη παρουσία του logo σε undies και bralettes. Τόνοι του nude και χρώματα που ομορφαίνουν το σώμα θα ταιριάξουν με όλα τα γούστα και θα μας κάνουν να αισθανθούμε αληθινές, δυνατές γυναίκες. Φυσικά δε θα λείπουν τα bralettes στα οποία καινοτομεί η Aerie και μπορεί να βρει κανείς τεράστια ποικιλία με δαντέλα και λαμπερές λεπτομέρειες, σε σετ με μποξεράκι και σε μεγάλο αριθμό χρωμάτων.

Όσον αφορά στην ένδυση η Aerie προτείνει έντονα χρώματα, αλλά και μονόχρωμα κολάν γυμναστικής σε συνδυασμό με σενίλ πουλόβερ και tops με φραμπαλάδες στα μανίκια, ρίγες και τα πιο άνετα και παιχνιδιάρικα σορτσάκια.

Τέλος, το sleepwear της σεζόν αυτής είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό καθώς ταιριάζει την άνεση, το tomgirl και το θηλυκό με τα υφάσματα και τις αποχρώσεις που δίνουν τη δυνατότητα στην κάθε γυναίκα να αισθανθεί ο εαυτός της.

American Eagle Outfitters, Ερμού 22 τηλ για παραγγελίες: 211 1887250

Facebook: www.facebook.com/americaneaglegreece

Instagram: @americaneaglegr