Η συλλογή Hilfiger Collection Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 γιορτάζει την εμβληματική κληρονομιά της δεκαετίας του '90 μέσα από μια αστική ματιά αλλά και επαναστατική στάση: multi-print slip φορέματα φοριούνται πάνω από φανέλες του χόκεϊ και τα κλασικά κοστούμια παντρεύονται με καινοτόμα φούτερ με κουκούλες εμπνευσμένα από χαρακτήρες παιχνιδιών. Color-blocked πανωφόρια συνδυάζονται με νέες αθλητικές γραμμές και time-honored κλασικά, όπως το πουκάμισο oxford, τα varsity sweats, τα μάλλινα παλτά και τζιν με πέντε τσέπες, συμπληρώνουν την mix-and-match γκαρνταρόμπα όπου η ατομικότητα και η προσωπικότητα είναι το κλειδί.

Η Tommy Hilfiger womenswear συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017, The American Alternative, γιορτάζει τη δεκαετία του 90’ δίνοντας ένα νέο twist στην παράδοση. Η συλλογή ενσωματώνει την επαναστατική διάθεση που χαρακτηρίζει τη δεκαετία του ‘90 και «παίζει» με αντιθέσεις στα look, με oversize αναλογίες και με αθλητικές επιρροές. Το rock ‘n roll στυλ καταλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον σχεδιασμό με αστέρια, καρφιά και χαρακτηριστικά υφάσματα. Η συλλογή είναι τολμηρή, χαλαρή και απλά… cool.

 

Τέλος, η Tommy Hilfiger tailored συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017, The American Alternative, γιορτάζει τη δεκαετία του 90’ και την επαναστατική διάθεση που χαρακτηρίζει τη δεκαετία με απαλά looks, επαναπροσδιορισμένα κλασικά και αθλητικές επιρροές. Το Broken-up tailoring αποκτά κεντρικό ρόλο στο σχεδιασμό φέρνοντας ένα ασυνήθιστο twist στο παραδοσιακό tailored στυλ.