Η σεζόν του φθινοπώρου/ Back To School αποτελεί για την ΑΕΟ αναμφισβήτητα την πιο δυνατή του χρόνου, και αυτό γιατί δίνεται η δυνατότητα να αναδειχθεί το τζιν στο οποίο η εταιρεία εξειδικεύεται, όσον αφορά την τεχνολογία και την ποιότητα.

Για την ανάδειξη, λοιπόν, του αγαπημένου ΑΕΟ τζιν, αλλά και των υπόλοιπων κομματιών της σεζόν, χρησιμοποιήθηκε πολλή φαντασία ώστε να περάσει το μήνυμα της μοναδικότητας του καθενός σε ένα κόσμο γεμάτο χρώματα και διαφορετικότητα, αλλά και ισχυρά συναισθήματα.

Εφαρμογή, καινοτομία, στυλ, ξεβάματα είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τα τζιν της Americal Eagle Outifitters. Στα καταστήματα του brand θα βρείτε περισσότερα denim fits από ποτέ:16 διαφορετικά fits για τη γυναίκα & 11 για τον άντρα!  Ανάμεσά τους, Mom Jeans και Tomgirl, ενώ για τους άντρες εισάγονται στενότερες γραμμές και πιο σκούρες αποχρώσεις.

Οι γραμμές έχουν έντονες επιρροές από τη δεκαετία των 90’s. Στη γυναικεία συλλογή υπάρχουν μαλακά υφάσματα με λεπτομέρειες δαντέλας, βελούδου και σατέν!. Από τη συλλογή, όμως δε λείπουν και τα vintage tops, τα cold shoulders, τα κεντήματα και τα σκουρόχρωμα φλοράλς, από τα οποία δεν θα μπορείς να διαλέξεις μόνο ένα.

Τα καρό πουκάμισα στον άντρα θα είναι ο πρωταγωνιστής της σεζόν! Τέλος, έντονα θα είναι τα χρώματα παραλλαγής, οι ρίγες και τα σκισίματα. Φυσικά δε θα λείπουν τα street active παντελόνια σε συνδυασμό με μπουφάν και fleece.

American Eagle Outfitters, Ερμού 22 τηλ: 211 1887250

American Eagle Outfitters, The Mall Athens, τηλ: 210 619720

American Eagle Outfitters, πολυκατάστημα Notos Αθήνας, τηλ: 210 3245811

American Eagle Outfitters Notos Θεσσαλονίκη – Στοά Χιρς

Facebook: www.facebook.com/americaneaglegreece

Instagram: @americaneaglegr