Πάνω από 70 άτομα βρέθηκαν την Πέμπτη 4 Μαΐου στο Studio Sierra παρέα με το B.U. Absolute Me, το απόλυτο γυναικείο άρωμα, και τον Βαγγέλη Κακουριώτη, το απόλυτο pop icon της γενιάς του, για να γιορτάσουν τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας, σε ένα διαφορετικό B.U. Exclusive Unplugged Event! 

Από νωρίς το απόγευμα, μεγάλη ήταν η προσμονή των θαυμαστριών του Βαγγέλη που περίμεναν να δουν από κοντά το αγαπημένο τους είδωλο. Οι τυχερές κέρδισαν μια αποκλειστική πρόσκληση μέσω διαγωνισμών που έτρεξαν στα καταστήματα Hondos Center και στη Facebook σελίδα του B.U., και τους δόθηκε η ευκαιρία να παραβρεθούν στο αποκλειστικό αυτό live.

Στην ιδιαίτερη συναυλία οι νικήτριες καθώς και εκπρόσωποι των media, απόλαυσαν τον καλλιτέχνη που επέλεξε μαζί με την δισκογραφική του Panik Records, να πει εκτός από δικά του τραγούδια και τραγούδια από το εγχώριο rock ρεπερτόριο.

Το Studio Sierra, ο φυσικός χώρος ενός καλλιτέχνη, διαμορφώθηκε ειδικά για το B.U. Absolute Me  Unplugged event. Όμορφες B.U Absolute Me ανθοστήλες με ροζ τριαντάφυλλα, ριγέ μαξιλάρες και κινηματογραφικά φώτα είχαν τοποθετηθεί ώστε να δημιουργήσουν μία Absolute Me Story ατμόσφαιρα ενώ οι νικήτριες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά από τα καταστήματα Era nuts σε ειδικά φτιαγμένες συσκευασίες.

Στο τέλος της συναυλίας, ο brand ambassador του B.U. Βαγγέλης Κακουριώτης συνάντησε τις αγαπημένες του Vkators, τους υπέγραψε το αγαπημένο τους άρωμα του B.U. Absolute Me και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

 

Φωτογραφίες