Το Carroten παρουσιάζει το Soundtrack του καλοκαιριού αποκλειστικά μέσα από την σελίδα του Carroten στο Facebook!

Την Δευτέρα 15/05 στις 12 το μεσημέρι μέσα από την σελίδα του Carroten στο Facebook αποκλειστικά το νέο video clip  που καλωσορίζει επισήμως το καλοκαίρι!!

ΤΑΜΤΑ

"ΗΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ"

Μουσική: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Στίχοι: ΝΙΚΟΣ ΓΡΙΤΣΗΣ

MINOS – EMI/UNIVERSAL

#CarrotenSongProject

Το Carroten Song Project είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από την ομάδα της εταιρείας Σαράντη και από το 2011 & μετράει 4 μεγάλες καλοκαιρινές επιτυχίες που κατέκτησαν τα ραδιοφωνικά charts...

Φέτος το καλοκαίρι το Carroten Song Project επέλεξε ως πρωταγωνίστρια το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής την μοναδική Τάμτα. Η Τάμτα, μια από τις πιο διαχρονικές αμιγώς pop τραγουδίστριες, μας προσκαλεί με την υπέροχη φωνή της να βουτήξουμε όλοι στην ομορφότερη εποχή του χρόνου!

Την μουσική του Carroten Song «Ήλιους και Θάλασσες» υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους ο Νίκος Γρίτσης, ενώ την Αγγλική version την υπογράφουν οι: John Ballard, Ιωάννης Κουτσαυτάκης, Romy Papadea. Την ενορχήστρωση και των δύο εκδοχών του τραγουδιού έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Θεόφιλος Πουζμπούρης, ενώ το vocal production ο Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου.

Τα γυρίσματα του video clip του Carroten Song υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου πραγματοποιήθηκαν σε μία μαγευτική παραλία εντός της Αττικής όπου η Τάμτα μεταφέρεται σε αυτό το ονειρικό σκηνικό με την βοήθεια του αγαπημένου αντηλιακού Carroten Aqua Velvet spray ώστε να βουτήξει στο καλοκαίρι προστατευμένη & λαμπερή.

Το τραγούδι «Ήλιους & Θάλασσες», το οποίο «ντύνει» την τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια του Carroten για το 2017, κυκλοφορεί από την Minos-EMI/UNIVERSAL σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

Δείτε ένα πολύ μικρό δείγμα από το video clip & Ζήστε το καλοκαίρι με Carroten, Ήλιους & Θάλασσες!