Είστε έτοιμοι να ζήσετε το καλοκαίρι σας; Το Carroten είναι εδώ, για να βουτήξετε μαζί του στην καλύτερη εποχή του χρόνου, προστατευμένοι, λαμπεροί, φωτεινοί. Εσείς απλώς επιλέξτε το Carroten που σας ταιριάζει μέσα από τη νέα σειρά, σε συνδυασμό με τα ήδη αγαπημένα σας και... καλό καλοκαίρι!

Το Carroten και φέτος κάνει ακόμα ένα βήμα για την πιο ολοκληρωμένη προστασία και περιποίηση σας, μέσα από μοναδικές συνθέσεις και καινοτομίες!

Το λανσάρισμα που θα λατρέψετε ακούει στο όνομα Carroten AQUAVELVET. Η προηγμένη καλλυντική φροντίδα συναντά την αντηλιακή τεχνολογία, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία προστασίας, περιποίησης και βελούδινης απαλότητας. Εμπλουτισμένη με το 2πλό καινοτόμο Moisture Balance System: Υαλουρονικό οξύ + Βεταΐνη, μαζί με το 3πλο ενισχυμένο σύστημα προστασίας Carroten (UVB+UVA+IR), αποτελεί την μοναδική επιλογή για ένα καλοκαίρι γεμάτο δροσιά, χαρά και ξεγνοιασιά!   

Η σειρά προσώπου Carroten Mat Look, πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά, κάνοντας την πιο ματ κίνηση στην κατηγορία! Ενισχυμένη με το πρωτοποριακό σύστημα, IR PROTECTION + (UVB+LONG UVA) για ευρεία προστασία, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε τύπο επιδερμίδας!

Για σας που το μαύρισμα είναι λατρεία, η οικογένεια του Carroten Summer Dreams μεγαλώνει και ανανεώνεται, προσφέροντας μια επιπλέον επιλογή. Δύο λάδια εντατικού μαυρίσματος χωρίς προστασία σε μορφή spray αλλά και σε μορφή λοσιόν και ένα λάδι έντονου μαυρίσματος με SPF6, και πάντα με το ονειρεμένο άρωμα εξωτικής καρύδας!

Και δεν θα μπορούσε να λείπει το ανανεωμένο νερό προσώπου Carroten, το οποίο λαμβάνεται απευθείας από φυσικές πηγές της Νότιας Γαλλίας, διατηρώντας άθικτες όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες. Φυσικά δροσερό… πάντα και παντού!

Το αντηλιακό σου είναι το Carroten. Ζήσε το καλοκαίρι σου!

ΣΕΙΡΑ AQUAVELVET

Βουτήξτε στη δροσιά των AQUAVELVET!

Η νέα σειρά AQUAVELVET προστατεύει και φροντίζει ολιστικά την επιδερμίδα σας. Με τον απόλυτα καινοτόμο συνδυασμό καλλυντικής και αντηλιακής τεχνολογίας Carroten, περιποιείται και προστατεύει αποτελεσματικά την επιδερμίδα, προσφέροντάς σας ασφαλή ηλιοπροστασία, μοναδική φροντίδα, και υπέροχο μαύρισμα με την πιο καλοκαιρινή αίσθηση δροσιάς!  

1. AQUAVELVET – ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ SPF6

Όλα όσα πραγματικά χρειάζεσαι όταν έρχεται το καλοκαίρι είναι υπέροχο bronze μαύρισμα ενώ παράλληλα προστατεύεις την επιδερμίδα σου? Η νέα πρόταση για την ολιστική φροντίδα από τις επιβλαβείς επιπτώσεις της έκθεσης στον ήλιο περιέχει το 2πλό σύστημα ενυδάτωσης και περιποίησης, Moisture Balance System, με Υαλουρονικό οξύ και Βεταΐνη. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, ενισχύοντας τον υδρολιπιδικό φραγμό της επιδερμίδας, καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσής της στον ήλιο. Παράλληλα, η εξαιρετικά ελαφριά, μη λιπαρή υφή, απορροφάται άμεσα, χαρίζοντας μοναδικά βελούδινη επιδερμίδα, με μια υπέροχη αίσθηση δροσιάς. Επιπλέον, το ειδικά μελετημένο Tan Booster 3πλής δράσης ενισχύει τη φυσική διαδικασία τους μαυρίσματος, προσφέροντας φυσικά πιο γρήγορο και ομοιόμορφο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας.

Εμπλουτισμένο με το 3πλο ενισχυμένο σύστημα προστασίας Carroten (UVB+UVA+IR), για ευρεία αντηλιακή κάλυψη από το μεγαλύτερο φάσμα της επιβλαβούς UV και  υπέρυθρης ακτινοβολίας.

2. AQUAVELVET – ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ

To ενυδατικό αντηλιακό γαλάκτωμα φροντίζει την επιδερμίδα, προσφέροντας της την πιο ανάλαφρή καλοκαιρινή αίσθηση. Περιέχει το 2πλό σύστημα ενυδάτωσης και περιποίησης, Moisture Balance System, με Υαλουρονικό οξύ και Βεταΐνη, που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, ενισχύοντας τον υδρολιπιδικό φραγμό της επιδερμίδας, καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσής της στον ήλιο. Παράλληλα, η εξαιρετικά ελαφριά, μη λιπαρή υφή, απορροφάται άμεσα, χαρίζοντας μοναδικά βελούδινη επιδερμίδα, με μια υπέροχη αίσθηση δροσιάς.

Εμπλουτισμένο με το 3πλο ενισχυμένο σύστημα προστασίας Carroten (UVB+UVA+IR), για ευρεία αντηλιακή κάλυψη από το μεγαλύτερο φάσμα της επιβλαβούς UV και  υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Διαθέσιμα SPFs 30, 50

3. AQUAVELVET – ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ SPRAY SPF30

Άμεσα προστατευμένη και αναζωογονημένη επιδερμίδα, χάρη στο πρωτοποριακό ενυδατικό αντηλιακό γαλάκτωμα spray, AQUAVELVET. Προσφέρει εύκολη και γρήγορη εφαρμογή χάρη στον ανάλαφρο και συνεχή μικροψεκασμό προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η καινοτόμος σύνθεσή του περιέχει το 2πλό σύστημα ενυδάτωσης και περιποίησης, Moisture Balance System, με Υαλουρονικό οξύ και Βεταΐνη, που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, ενισχύοντας τον υδρολιπιδικό φραγμό της επιδερμίδας, καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσής της στον ήλιο. Παράλληλα, η εξαιρετικά ελαφριά, μη λιπαρή υφή, απορροφάται άμεσα, χαρίζοντας μοναδικά βελούδινη επιδερμίδα, με μια υπέροχη αίσθηση δροσιάς.

Εμπλουτισμένο με το 3πλο ενισχυμένο σύστημα προστασίας Carroten (UVB+UVA+IR), για ευρεία αντηλιακή κάλυψη από το μεγαλύτερο φάσμα της επιβλαβούς UV και υπέρυθρης ακτινοβολίας.

4. AQUAVELVET – ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

To πιο δροσερό και απολαυστικό sorbet του καλοκαιριού ακούει στο όνομα AQUAVELVET! Το νέο ενυδατικό γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο είναι εμπλουτισμένο με το 2πλό προηγμένο σύστημα ενυδάτωσης και καταπράυνσης Moisture Balance System, με Υαλουρονικό οξύ και Αλόη, που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και περιποίηση της επιδερμίδας, επανακτώντας άμεσα τη χαμένη υγρασία και προσφέροντας το πιο όμορφο μαύρισμα Carroten που διαρκεί περισσότερο.

 

Μοναδική αίσθηση δροσιάς ακόμα και τις πιο καυτές καλοκαιρινές ημέρες!

ΛΑΔΙA ΓΙΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑ SUMMER DREAMS

Τα όνειρα είναι φτιαγμένα από ήλιο και άμμο!

Το καλοκαίρι έρχεται μόνο όταν ανοίξει ένα λάδι Carroten Summer Dream, με το συναρπαστικό του άρωμα να κατακλύζει τα πάντα. Γι’ αυτό η οικογένεια Summer Dreams μεγαλώνει και καλωσορίζει ένα ακόμη μέλος. Ο απίθανος συνδυασμός του από έλαιο καρότου, εξωτικής καρύδας και άλλων φυτικών ελαίων χαρίζουν γρήγορο μαύρισμα. Ιδανικό για σκουρόχρωμες και ανθεκτικές στον ήλιο επιδερμίδες.

  1. Με λάδι ηλίανθου για ενυδάτωση και προστασία από το ξεφλούδισμα
  2. Με προβιταμίνη Α & βιταμίνη Ε
  3. Με εκχυλίσματα καλέντουλας και χρυσανθέμου για περιποίηση της επιδερμίδας
  4. Με ακαταμάχητο άρωμα εξωτικής καρύδας

 

Διαθέσιμα SPFs 0, 6

Ένα μοναδικό ταξίδι στα ανεκπλήρωτα καλοκαιρινά όνειρα!

 
 

MAT LOOK ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 

 

Ματ όψη με μια μόνο κίνηση!

Εξελιγμένη αντηλιακή προστασία και προηγμένη καλλυντική τεχνολογία? Η κρέμα προσώπου Carroten Mat Look SPF30, πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά, κάνοντας την πιο ματ κίνηση και χαρίζοντας υπέροχη ματ όψη σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Με εξελιγμένο σύστημα προστασίας IR + (UVB+LONG UVA), για ευρεία προφύλαξη της επιδερμίδας από την επιβλαβή υπεριώδη (UV) αλλά και υπέρυθρη ακτινοβολία (ΙR), που ευθύνονται για τα ηλιακά εγκαύματα, την πρόωρη γήρανση και άλλες βλάβες, όπως η δυσανεξία, οι ρυτίδες, οι διχρωμίες.

Ενισχυμένη με τεχνολογία Anti-Shine σε συνδυασμό με την εξαιρετικά ανάλαφρη Hydra Velvet υφή, προσφέρει ματ όψη μεγάλης διαρκείας, καθιστώντας την ιδανική για νεανικές επιδερμίδες, γυναίκες αλλά και άντρες.

  1. Ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας
  2. Δερματολογικά ελεγμένη
  3. Εξαιρετικά ανθεκτική στο νερό

 

ΝΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΕ SPRAY

Φυσικά δροσερό!

Το νερό προσώπου Carroten, είναι ένα φυσικό νερό πηγής που προέρχεται από φυσικές πηγές της Νότιας Γαλλίας και προσφέρει την απόλυτη περιποίηση με μια extra δόση ενυδάτωσης, τόνωσης και δροσιάς για την επιδερμίδα.

Ένας μοναδικός συνδυασμός μεταλλικών αλάτων και ιχνοστοιχείων προσδίδει στο φυσικό μεταλλικό νερό Carroten περιποιητικές ιδιότητες για την επιδερμίδα. Παράλληλα, συμβάλλει στην ενυδάτωση της, παρέχοντας φρεσκάδα κάτω από τον ήλιο και περιποίηση το στρεσαρισμένο δέρμα.

  1. 100% φυσικό και αγνό
  2. Χωρίς κανένα χημικό συντηρητικό
  3. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος
  4. Δερματολογικά ελεγμένο
  5. Ιδανικό για την παραλία, το ταξίδι ή το γραφείο

Φωτογραφίες