Η 80s αισθητική με τα neon έντονα χρώματα, τα sexy κορμάκια και την περμανάντ επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ και η νέα σεζόν γεμίζει, μεταλλιζέ, κρεμώδεις υφές και funky διάθεση.
Για το πρώτο ανοιξιάτικο look του 2017, τα INGLOT εμπνέονται από το iconic look της Jane Fonda και δημιουργούν ένα πολύχρωμο μακιγιάζ με πρωταγωνιστές τη νέα Aquastic Cream Eye Shadow στις αποχρώσεις 19 και 17 και το Beautifier που συνδυάζει φυσική κάλυψη και αντιγηραντική δράση. Το AMC Face Blush Liquid 92 σε υγρή μορφή χαρίζει διάρκεια στο μακιγιάζ των ζυγωματικών και έντονο χρώμα, ενώ το μολύβι ματιών Kohl Pencil 02 δίνει βάθος στο βλέμμα. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα ολοκληρώνει το  Sleeks Cream Lip Paint 97 σε απαλή ροζ απόχρωση αλλά και το High Gloss Lip Oil 02 που θρέφει τα χείλη ενώ ταυτόχρονα τους δίνει μία ακαταμάχητη λάμψη.
 

Get The Look

Στο πρόσωπο: Δημιουργούμε μία φωτεινή βάση με το Beautifier, ενισχύοντας τη λάμψη με το AMC Face and Body Illuminator 63 και εφαρμόζουμε την Freedom System Pressed Powder 15. «Κλειδώνουμε» το αποτέλεσμα με την Hd Illuminizing Loose Powder 43.

Στη συνέχεια δημιουργούμε ένα μισοφέγγαρο στα ζυγωματικά με το  ΑΜC Face Blush Liquid 92 και χαμογελάμε ώστε να εφαρμόσουμε το Face Blush 20.

Στα μάτια: Εφαρμόζουμε το Eyeshadow Keeper και περνάμε σαν βάση στην εσωτερική γωνία του ματιού (μέχρι το 1/4 του άνω βλεφάρου) την Aquastic Cream Eye Shadow 19.

Στη συνέχεια περνάμε σαν βάση την Αquastic Cream Eye Shadow 19 στο μισό του κάτω βλεφάρου.  Μετά τοποθετούμε στο πινέλο 29PO μία πολύ μικρή ποσότητα Duraline και εφαρμόζουμε πάνω από την Aquastic Cream Eye Shadow 19 την Freedom System Amc Eye Shadow 13. Στη συνέχεια στο κέντρο του άνω βλεφάρου και εσωτερικά́ στην κόγχη του ματιού περνάμε σαν βάση την Aquastic Cream Eye Shadow 17.

Εφαρμόζουμε και πάλι στο πινέλο μας Duraline και «πατάμε» την Freedom System AMC Eye Shadow 14 σε όλη την κόγχη και σβηστά́ προς το φρύδι.

Στην εξωτερική́ γωνία του ματιού και με ανοδική́ φορά́ προς το τελείωμα του φρυδιού, εφαρμόζουμε με το πινέλο 13P την Aquastic Cream Eye Shadow 19. Στη συνέχεια «κλειδώνουμε»  πάλι το αποτέλεσμα εφαρμόζοντας την Freedom System AMC Eye Shadow 13  με το πινέλο στο οποίο έχουμε βάλει το Duraline.

Mε το Kohl Pencil 02 σκιαγραφούμε την εξωτερική γωνία του άνω και κάτω βλεφάρου ενώ στη συνέχεια καθαρίζουμε κάτω από το μάτι χρησιμοποιώντας την βάση Eye Makeup Base 01.

Τέλος τοποθετούμε τις Εyelashes 89N και εφαρμόζουμε mascara ενώ στη συνέχεια σταθεροποιούμε τα φρύδια με το Brow Shaping Gel.

Στα χείλη: Σχεδιάζουμε τα χείλη με το AMC Lip Pencil Matte 14 και περνάμε από πάνω ταμποναριστά το Sleeks Cream Lip Paint 97. Τέλος εφαρμόζουμε μόνο στο κέντρο των χειλιών το High Gloss Lip Oil 02.

Στα νύχια:  Ολοκληρώνουμε το look με το Ο2Μ Breathable nail enamel 611.

e-shop: inglot.gr

 

Φωτογραφίες