Τι θέλει ένα κορίτσι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο; Μια μικρή όαση μέσα στην καθημερινότητά της όπου να μπορεί να χαλαρώνει, κάπου να ηρεμεί, να αφήνεται και να αφήνει στην άκρη την πίεση της ημέρας, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου και τα φώτα της πόλης… Ώστε να μπορεί να ζει την κάθε στιγμή στο έπακρο. Στην αντίπερα όχθη της κουραστικής καθημερινότητας και του stress θα βρεις για ακόμα μια σεζόν τις νέες αγαπημένες σειρές sloggi σε όμορφα και ανανεωμένα καλοκαιρινά χρώματα…

Αν αναζητάς απλά, καθημερινά εσώρουχο με «εγγύηση για πάντα», σε έντονες καλοκαιρινές αποχρώσεις, με ή χωρίς δαντέλα, τότε οι σειρές Evernew και Evernew Lace είναι η ιδανική για σένα.

Αν θέλεις να νιώθεις άνεση όλη μέρα, αναζήτησε τη σειρά 24/7 Cotton & 24/7 Cotton Lace, με τη μεταξένια βαμβακερή αίσθηση. Μια καθημερινή και πολύ οικονομική σειρά, που όμως δε συμβιβάζεται σε άνεση και στυλ.

Αν θέλεις άψογη εφαρμογή και στήριξη δες τη σειρά Wow Comfort! Μια σειρά με καινοτόμα σουτιέν, που δεν είναι απλά σουτιέν…. είναι οι sloggi Comfy Cups, δηλαδή cups που διαθέτουν ειδικό πλέγμα Flexi Mesh, αντί για την κανονική μεταλλική μπανέλα. Αυτή η καινοτομία έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτα ελαφριά και άνετη εφαρμογή, με όλη τη στήριξη μιας κανονικής μπανέλας.

Φυσικά, δε λείπουν από τη συλλογή sloggi και όλες οι αγαπημένες σειρές, που εδώ και τόσα χρόνια σε συντροφεύουν στην καθημερινότητα σου όπως οι Dolce (βαμβακερή σειρά με διακοσμητική δαντέλα και prints, Light Lace (με απαλή floral δαντέλα), Light Ultra Soft (σλιπμε laser cut τεχνολογία για να μη διαγράφουν), Τοuch It (σλιπ χωρίς ραφές και laser cut τεχνολογία που δε διαγράφει) και Wow Breeze (με μαλακό ύφασμα και επίπεδα τελειώματα).

Κι αν θες να μοιραστείς μια υπέροχη καθημερινότητα με τον άντρα της ζωής σου διάλεξε και γιε εκείνον μια από τις αντρικές σειρές Avenue, Basic Soft, Match και Start, με καινοτόμα υφάσματα, τέλεια εφαρμογή και μοντέρνα σχέδια. Εσώρουχα τα οποία αποτελούν στήριγμα στην καθημερινότητα του, την εργασία, τη γυμναστική ακόμα και τη διασκέδαση.

Το sloggi φτιάχνει για εσάς μια υπέροχη καθημερινότητα!

Φωτογραφίες