Πωλήτριες, σερβιτόρες, ταμίες, baristas, γραφίστες, ξενοδοχειακούς υπαλλήλους και πολλές άλλες ειδικότητες αναζητούν αυτή τη βδομάδα δεκάδες εταιρείες σε Αττική, Πελοπόννησο, Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα. 

ΑΤΤΙΚΗ

ΠΛΑΙΣΙΟ: Δυνατότητα εργασίας σε πέντε τεχνικούς Η/Υ για το κέντρο συναρμολόγησης, ηλικίας έως 28 ετών, προσφέρουν τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών Πλαίσιο στη Μαγούλα. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν δίπλωμα ΙΕΚ, εμπειρία δύο ετών, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, γνώσεις hardware και επίλυσης τεχνικών προβλημάτων. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.plaisio.gr. 

UNITED SECURITY: Η United Security θα ενισχυθεί με δύο φύλακες στον Πειραιά. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν άδεια υπηρεσιών ασφαλείας και απολυτήριο Λυκείου. Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@unitedsecurity.gr. 

TEMPO SPORT: Η εταιρία αθλητικής ένδυσης Tempo Sport A.E. ζητά για άμεση πρόσληψη μία πωλήτρια, έναν βοηθό λογιστή και μία σχεδιάστρια - πατρονίστ. Η προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών είναι προσόν που απαιτείται για όλες τις θέσεις. Επιθυμητή ηλικία για τις πωλήτριες 19 έως 30 ετών. Οι υποψήφιες σχεδιάστριες θα πρέπει να έχουν άριστη γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων. Τηλ.: 2106577900. 


ISOMAT: Η βιομηχανία δομικών χημικών και κονιαμάτων Ιsomat θέλει να εντάξει στο δυναμικό της έναν πωλητή, ηλικίας έως 35 ετών, στην Αθήνα. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η προϋπηρεσία στις πωλήσεις. Βιογραφικά στο careers@isomat.gr. 

MIKEL: Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης Μikel επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της έξι υπαλλήλους, ηλικίας από 20 έως 35 ετών, στην Ελευσίνα. Θα επιλεγούν: ένας υπεύθυνος Καταστήματος, ένας Ταμίας, ένας Baristas, ένας Υπάλληλος Κουζίνας, δύο σερβιτόροι. Η αποστολή των βιογραφικών, με πρόσφατη φωτογραφία, γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr.ath@georgiaff.gr.

SOHO: Δυνατότητα εργασίας σε έναν αποθηκάριο προσφέρουν τα καταστήματα Soho-Soho στην Πεύκη. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν προϋπηρεσία στον κλάδο της ένδυσης, δίπλωμα οδήγησης, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται μέσω φαξ στο: 2106121912.ΚΕΙΜΕΝΟ 7

TOI & MOI: Τα καταστήματα γυναικείας ένδυσης Toi & Moi επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν graphic designer. Απαραίτητες η προϋπηρεσία πέντε ετών στον χώρο της ένδυσης (σχεδιαστικό τμήμα), η εμπειρία στη διαχείριση εταιρικής ταυτότητας, η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και η γνώση χειρισμού Macintosh και αντίστοιχων προγραμμάτων (Photoshop, Illustrator). Βιογραφικά στο φαξ: 2102593800.

 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Η αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ζητά να εντάξει στο δυναμικό της δύο υπαλλήλους πλήρης απασχόλησης για την Καλαμάτα και έναν πωλητή μερικής απασχόλησης για τον Πύργο. Και για τις δύο θέσεις απαιτείται προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο χρόνων στην εξυπηρέτηση πελατών. Απαιτούνται γνώσεις χειρισμού Η/Υ και επικοινωνιακές ικανότητες. Οι υποψήφιοι άνδρες θα πρέπει να έχουν εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Αποστολή βιογραφικών μέσω του site: www.kotsovolos-careers.gr.

 

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

EKIES RESORT: Το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Ekies Resort», στη Σιθωνία Χαλκιδικής, επιθυμεί να προσλάβει για την καλοκαιρινή σεζόν δύο νέους υπαλλήλους για το τμήμα καθαριότητας ορόφων, έναν οδηγό με ερασιτεχνικό δίπλωμα οδήγησης, έναν hostess, έναν barman ή barwoman, έναν σερβιτόρο και έναν βοηθό, καθώς και έναν υπεύθυνο επισιτιστικών τμημάτων. Η προϋπηρεσία και οι γνώσεις αγγλικών είναι από τα βασικά προσόντα. Βιογραφικά: 2375091416 (φαξ).


AEGEAN MELATHRON: Nέο προσωπικό θα εντάξει στο δυναμικό του το ξενοδοχείο «Aegean Melathron» στη Χαλκιδική. Πιο συγκεκριμένα, ο όμιλος δέχεται ήδη βιογραφικά για τη νέα θερινή σεζόν 2015 και ζητά: έναν γραμματέα διοίκησης με γνώσεις αγγλικής και γερμανικής γλώσσας και πολυετή εμπειρία σε ανάλογη θέση, έναν maitre εστιατορίου με προϋπηρεσία σε εποχιακά ξενοδοχεία, έναν sous chef, έναν ζαχαροπλάστη α΄ ως υπεύθυνο ζαχαροπλαστείου, έναν chef κι έναν μάγειρα κρύας κουζίνας με εμπειρία, κι έναν υπάλληλο για το τμήμα κρατήσεων. Απαραίτητο προϋπόθεση για όλες τις θέσεις είναι το δίπλωμα τουριστικής σχολής. Προσφέρονται διαμονή και διατροφή, μισθός και ασφάλιση. Βιογραφικά μέσω fax στο 2374020544.

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝIΚΗ


ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ: Τέσσερις νέους θα προσλάβει η εταιρία Πολυθέαμα, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν και θα εργαστούν ως κλόουν, ξυλοπόδαροι και ταχυδακτυλουργοί για παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις. Πληροφορίες καθημερινά από τις 09.00 έως τις 14.00 και από τις 17.00 έως τις 21.00 στο 2310602326.Ι 2


ΚΙDDO: Δύο πωλήτριες από 25 έως 35 ετών ζητά να προσλάβει το κατάστημα βαφικών ειδών Kiddo στη Θεσσαλονίκη. Οσες ενδιαφέρονται θα πρέπει να γνωρίζουν αγγλικά και να χειρίζονται Η/Υ. Απαραίτητο το απολυτήριο λυκείου. Η προϋπηρεσία στον χώρο των πωλήσεων θα εκτιμηθεί. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310520420.


INTERNET PLACE: Η αλυσίδα Internet Place στη Θεσσαλονίκη ζητά έναν πτυχιούχο Graphic Designer για τετράωρη, πενθήμερη απασχόληση στο δημιουργικό τμήμα της εταιρίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής προγράμματα: Adobe Photoshop, Illustrator και Premier. Στείλτε το βιογραφικό σας με πρόσφατη φωτογραφία στο cv@inspot.gr, αναγράφοντας τον κωδικό θέσης: GD.Thess.

ΠΥΡΑΜΙΔΑ: Το βιβλιοπωλείο Πυραμίδα στη Θεσσαλονίκη θα προσλάβει 2 υπαλλήλους για πρωινή απασχόληση. Απαραίτητη η εμπειρία στις πωλήσεις. Επικοινωνία: 6939384005 


ΕΔΕΣΣΑ


DEXIM: Μία πωλήτρια θα προσλάβει το κατάστημα Dexim στην Εδεσσα. Απαραίτητη η γνώση αγγλικών και Η/Υ. Η εμπειρία σε ανάλογη θέση θα εκτιμηθεί. Βιογραφικά μέσω fax: 2108140802 με κωδικό: 2014041. 


ΚΑΣΤΟΡΙΑ


AVANTI: Η επιχείρηση κατασκευής γούνινων ειδών Αvanti στην Καστοριά ζητά να προσλάβει μια πωλήτρια με γνώσεις ρωσικής γλώσσας. Πληροφορίες: 2467085900


ΣΕΡΡΕΣ


MIKEL: To κατάστημα Mikel στις Σέρρες ζητά έναν barista από 20 έως 35 ετών. Αποστολή βιογραφικών (με επισυναπτόμενη φωτογραφία) στο hr@mikelcc.gr. 


ΙΩΑΝΝΙΝΑ


ΑΛΘΑΙΑ: Ζητείται μάγειρας για μόνιμη απασχόληση στο Δίλοφο Ζαγορίου, στο ξενοδοχείο «Αλθαία Hotel». Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών. Η εμπειρία θα εκτιμηθεί. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944684360, 6970116441. Βιογραφικά: info@althaiahotel.com. 

 

ΛΑΜΙΑ


BABY STAR: Η εταιρία βρεφικών ειδών Baby Star, με έδρα την Αθήνα, ζητεί πωλήτρια για το υποκατάστημά της στην πόλη της Λαμίας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξασφάλιση της θέσης είναι η προϋπηρεσία στον τομέα του λιανικού εμπορίου. Τηλέφωνο: 2102529945. 

 

ΧΑΝΙΑ

PORTO PLATANIA: Το ξενοδοχείο «Porto Platania» στα Χανιά, αναζητά 14 άτομα στην κουζίνα, στο σέρβις και στη διεύθυνση. Αναλυτικά θα προσληφθούν τέσσερις α' και β' σερβιτόροι, δύο μάγειρες (ζεστής και κρύας κουζίνας), δύο ζαχαροπλάστες (α' και β') και από ένας για τις θέσεις maitre d' hotel, captain, sous chef, μάγειρας α', β' και γ'. Οι ενδιαφερόμενοι για την κουζίνα θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα σχολής μαγειρικής και προϋπηρεσία. Στο βιογραφικό σας είναι δόκιμο να αναφέρετε την πείρα ή την προϋπηρεσία που έχετε σε θέσεις σχετικές με το αντικείμενο στο οποίο ζητάτε να ενταχθείτε. Η αναφορά σε άσχετη με το αντικείμενο πείρα δίνει περιττό όγκο στο βιογραφικό. Φαξ: 2821060641.