Το νέο conditioner Pantene Smart Pro-V είναι αποτέλεσμα περισσότερων από 1 εκατομμυρίου ωρών στο εργαστήριο και περισσότερων από 22.000 δοκιμών σε καταναλωτές. Το νέο αυτό προϊόν μπορεί να «διαβάσει» και να ανταποκριθεί στα διαφορετικά επίπεδα φθοράς των μαλλιών, ώστε να δείχνουν πιο δυνατά μέχρι το τελευταίο εκατοστό.

Δεν είναι μυστικό ότι οι γυναίκες υποβάλλουν τα μαλλιά διαρκώς σε αμέτρητες αλλαγές προσπαθώντας να αλλάξουν την εικόνα τους. Το όνειρο του 85%* των γυναικών σε όλο τον κόσμο είναι να έχουν μακριά μαλλιά που κυματίζουν ανέμελα, Μαλλιά Pantene δηλαδή. Και οι μισές από τις γυναίκες που έχουν ήδη μακριά μαλλιά θέλουν να τα μακρύνουν ακόμη περισσότερο.

Τα μακριά μαλλιά δείχνουν την πραγματική δύναμη των μαλλιών σας, αυτό σημαίνει ότι τίποτα δεν επισκιάζει την ομορφιά τους περισσότερο από τις αδύνατες και φθαρμένες τούφες. Μέχρι τώρα, τα υγιή μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες ήταν ένα απατηλό όνειρο. Για την Πρέσβειρα του Pantene, Selena Gomez, οι κατεστραμμένες άκρες την εμπόδιζαν να μακρύνει τα μαλλιά της έτσι ώστε να καταφέρει να έχει Μαλλιά Pantene που δείχνουν υγιή και όμορφα.

Όμως τα πράγματα βελτιώνονται – επιτέλους η αναμονή τελειώνει και το όνειρο για μαλλιά Pantene μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Ύστερα από 1 εκατομμύριο ώρες στο εργαστήριο και περισσότερες από 22.000 δοκιμές σε πελάτες, το επαναστατικό νέο Pantene Smart Pro-V είναι το πρώτο conditioner που «διαβάζει» και ανταποκρίνεται στην προσωπική ιστορία της Selena, βοηθώντας την να πετύχει τους προσωπικούς της στόχους #hairgoals και να έχει μαλλιά Pantene.

Μέχρι σήμερα, τα conditioner δεν αντιλαμβάνονταν τι περνούσαν τα μαλλιά της. Αντιμετώπιζαν κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο κάθε τούφα. Το Pantene Smart Pro-V αναγνωρίζει την κατάσταση των μαλλιών της Selena, επιδιορθώνει τα σημεία φθοράς και δίνει δύναμη στα αδυνατισμένα σημεία, αφήνοντας τα μαλλιά μεταμορφωμένα, πιο δυνατά και πιο μακριά.

Η Selena Gomez δηλώνει, «ο μεγαλύτερος στόχος για τα μαλλιά μου ήταν να έχω πάντα μακριά μαλλιά έτσι ώστε να μπορώ να κάνω το wavy look που αγαπώ! Αγαπώ το νέο Pantene Smart Pro-V! Δεν βαραίνει τα μαλλιά έτσι μπορείς να το χρησιμοποιείς από τις ρίζες ως τις άκρες. Από τότε που δέχτηκα την πρόκληση Smart Pro-V και άρχισα να χρησιμοποιώ αυτό το νέο conditioner, τα μαλλιά μου είναι εξαιρετικά υγιή. Έχει μεταμορφώσει πλήρως τα μαλλιά μου που τώρα είναι πιο μακριά και πιο δυνατά. Τα αποτελέσματα είναι ορατά.

 

 

 

Η απόδειξη, πιο δυνατά και πιο μακριά μαλλιά μέχρι το τελευταίο εκατοστό που δείχνουν όμορφα χωρίς styling! Ο στόχος #hairgoal πέτυχε και έχω πλέον μαλλιά Pantene!»

Η Επικεφαλής Επιστήμονας του Pantene, Dr . Jeni Thomas δήλωσε: «Τα conditioner Pantene Smart Pro-V είναι αποτέλεσμα μιας αληθινής τεχνολογικής εξέλιξης.  Έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τα μαλλιά να είναι πιο δυνατά και πιο μακριά. Σε αντίθεση με τα κοινά conditioner που βαραίνουν τα μαλλιά, το Pantene Smart Pro-V «διαβάζει» τις ανάγκες των μαλλιών και ανταποκρίνεται στα διαφορετικά επίπεδα φθοράς τους, γεγονός που δίνει στις γυναίκες την ελευθερία να περιποιούνται τα μαλλιά τους από τη ρίζα ως τις άκρες.»

Η σύνθεση Smart Pro-V είναι άλλο ένα επαναστατικό προϊόν του Pantene που θα ενδυναμώσει σε βάθος και θα μεταμορφώσει τα μαλλιά. Με το νέο Pantene, οι γυναίκες θα μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους #hairgoals.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://www.pantene.gr/el-gr και τη σελίδα στο FB https://www.facebook.com/PanteneGreece/