Το Pantene, φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση μαλλιών με το 1ο conditioner  σε μορφή αφρού το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες με λεπτά μαλλιά, αλλά και για εκείνες που αντιμετωπίζουν τα conditioner με φόβο. Τώρα, τίποτα δεν συγκρίνεται με την εμπειρία του 1ο αφρού σε μορφή conditioner για να πετύχετε μαλλιά Pantene! 

Αυτό το νέο conditioner σε μορφή αφρού είναι η απάντηση στις γυναίκες που συνήθως αισθάνονται ότι το conditioner βαραίνει τα μαλλιά τους. Πείτε αντίο στα βαριά συνηθισμένα conditioner και απολαύστε την εμπειρία του 1ου conditioner σε μορφή αφρού!  Η αέρινη αφρώδης υφή του απορροφάται από την τρίχα σε βάθος, ενυδατώνοντάς την από μέσα προς τα έξω, χωρίς να αφήνει ανεπιθύμητα κατάλοιπα που πιθανώς να βαρύνουν τα λεπτά μαλλιά και να τα κάνουν να φαίνονται λαδωμένα.

Σήμερα, οι γυναίκες με λεπτά μαλλιά συχνά δεν προσφέρουν στα μαλλιά τους την υγρασία που χρειάζονται είτε γιατί χρησιμοποιούν πολύ μικρή ποσότητα conditioner, είτε γιατί δεν το χρησιμοποιούν τακτικά, είτε γιατί ξεπλένουν τα μαλλιά τους υπερβολικά πολύ ή γιατί όπως συμβαίνει στο 50% περίπου των γυναικών στην Ευρώπη, παραλείπουν εντελώς το conditioner. Αυτές οι βλαβερές συνήθειες για την υγεία των μαλλιών οφείλονται συχνά στο φόβο της λιπαρότητας που έχουν οι γυναίκες με λεπτά μαλλιά, οι οποίες χρησιμοποιούν συνηθισμένα conditioner. Όταν όμως παραλείπουν εντελώς τη χρήση του conditioner το αποτέλεσμα είναι φθορά, θαμπάδα και σπάσιμο. Το conditioner είναι σημαντικό για τη θρέψη, την προστασία από τη φθορά και για ευκολοχτένιστα μαλλιά.

Η δομή της λεπτής τρίχας διαφέρει από τη δομή της χοντρής τρίχας, γι' αυτό χρειάζεται ειδική περιποίηση. Κατά μέσο όρο, το πάχος μιας λεπτής τρίχας είναι 20 microns, δηλ. είναι περίπου 20% πιο λεπτή από μια χοντρή ή τραχιά τρίχα. Επιπλέον, κάθε λεπτή τρίχα μπορεί να έχει 50% λιγότερη κερατίνη, την πρωτεΐνη που προσφέρει δύναμη στον πυρήνα της τρίχας.  Έτσι τα λεπτά μαλλιά είναι πιο πιθανό να πέφτουν βαριά και να δείχνουν λιπαρά. Έχουν την τάση να είναι πιο ίσια από ό,τι τα μαλλιά με χοντρή τρίχα και είναι μάλλον απίθανο να διατηρήσουν τις μπούκλες. Επίσης, μπορεί να είναι πιο αδύνατα και πιο επιρρεπή στη φθορά, όπως, το σπάσιμο και η ψαλίδα.

Το Pantene, με την παράδοση των 70 χρόνων της στην επιστήμη της υγείας των μαλλιών, αναγνώρισε αυτή την πρόκληση και προσπάθησε να αναπτύξει μια νέα επαναστατική σύνθεση στην περιποίηση των μαλλιών για να βοηθήσει τα λεπτά, λιπαρά, ευαίσθητα μαλλιά. Το νέο επαναστατικό conditioner σε μορφή αφρού προσφέρει στις γυναίκες με λεπτά μαλλιά μια εμπειρία Foam! Ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα που ζητούν ξανά και ξανά, προκειμένου να αποκτήσουν Μαλλιά Pantene.

«Αυτή η σύνθεση προσφέρει στις γυναίκες τη σιγουριά που χρειάζονται ώστε να χρησιμοποιήσουν ξανά το conditioner, καθώς μεταμορφώνει τα λεπτά, λιπαρά, φθαρμένα μαλλιά σε μαλλιά που δείχνουν όμορφα και κινούνται ανάλαφρα» λέει η Dr. Jeni Thomas, Επικεφαλής Επιστήμονας του Pantene. «Με την αέρινη αφρώδη υφή του, θρέφει τα μαλλιά, δεν τα βαραίνει και τα προστατεύει από τη φθορά. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να πετύχουν το styling που θέλουν.»

Το μυστικό που κάνει το προϊόν απαραίτητο για την περιποίηση των μαλλιών αρχίζει με την επιστήμη που κρύβεται μέσα στο μπουκάλι. Τα μαλακτικά συστατικά περιποίησης του αναμιγνύονται με συστατικά σε μορφή αφρού για να δημιουργήσουν την τέλεια σύνθεση. Όταν το μείγμα από αφρό εκτίθεται στον αέρα, οι φούσκες μεγαλώνουν για να δεσμεύσουν τα μαλακτικά συστατικά περιποίησης ώστε να μπορούν να απορροφηθούν γρήγορα και να θρέψουν εύκολα την τρίχα. Αυτές οι φούσκες είναι κατασκευασμένες έτσι, ώστε να μην σκάνε παρά μόνο την κατάλληλη στιγμή καθώς εάν σκάσουν νωρίτερα τα μαλλιά δεν θα έχουν ομοιογενή κάλυψη ενώ εάν σκάσουν πολύ αργά τα μαλλιά δεν θα έχουν την απαιτούμενη θρέψη. Όταν ξεπλένετε το προϊόν, τα μαλλιά θα έχουν μια αίσθηση καθαριότητας και περιποίησης για την τέλεια εμπειρία Foam-OH! - χωρίς το βάρος ή τη λιπαρότητα που αφήνουν τα συνηθισμένα conditioner. 

Πως εφαρμόζεται το 1ο conditioner σε μορφή αφρού:

1ο  Bήμα: χρησιμοποιείτε σε βρεγμένα μαλλιά στο ντους

2ο  Βήμα: βάζετε στη παλάμη σας μια μικρή ποσότητα αφρού

3ο  Βήμα: το απλώνετε με τα χέρια σας από τις ρίζες ως τις άκρες ώστε να διεισδύσει σωστά   στη τρίχα

4o Βήμα: ξεβγάζετε τον αφρό

Το 1ο conditioner σε μορφή αφρού είναι διαθέσιμο σε 4 διαφορετικές επιλογές και παρέχει στα λεπτά μαλλιά τη θρέψη που χρειάζονται χωρίς να τα βαραίνει ή να τα κάνει να δείχνουν λιπαρά, ενώ επιπλέον προσφέρει εξειδικευμένα πλεονεκτήματα:

  • Τα λεπτά, κατεστραμμένα μαλλιά γίνονται απαλά σαν μετάξι και κινούνται ελεύθερα χάρη στο 1ο conditioner σε μορφή αφρού Pantene Pro-V Repair & Protect
  • Το1ο conditioner σε μορφή αφρού Pantene Pro-V Extra Volume μεταμορφώνει τα επίπεδα, βαριά μαλλιά σε μαλλιά που δείχνουν υγιή, με πλούσιο όγκο. 
  • Το1ο conditioner σε μορφή αφρού Pantene Pro-V Smooth & Sleek κάνει τα αδύνατα, λεπτά μαλλιά πιο ανθεκτικά
  • Το1ο conditioner σε μορφή αφρού Aqua-Light βοηθάει τα λεπτά, λιπαρά μαλλιά δείχνουν υγιή και κινούνται ελεύθερα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://www.pantene.gr/el-gr και τη σελίδα στο FB https://www.facebook.com/PanteneGreece/