Μετά την επιτυχημένη πρώτη παρουσίασή τους, οι Fonés και η Μαρίνα Σάττι επιστρέφουν στην σκηνή, για μια συναυλία με πρωταγωνιστή την δική σου φωνή!

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 20:30 οι Fonés επιστρέφουν στο Θησείον-ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ (Τουρναβίτου 7, Ψυρρή) και μαζί και με τις δικές μας φωνές, θα τραγουδήσουν acappella πολυφωνικά τραγούδια από όλον τον κόσμο. Παράλληλα, θα παρουσιάσουν ένα μουσικό παιχνίδι με την προαιρετική συμμετοχή του κοινού, δίνοντας τη σκυτάλη στους θεατές για να τραγουδήσουν αυτοσχεδιαστικά μαζί τους σε έναν μουσικό κύκλο.

Το circle-singing session, που επιμελείται η Μαρίνα Σάττι, έννοια που καθιέρωσε ο Bobby McFerrin με τον οποίο έχει συνεργαστεί και επί σκηνής, είναι ένα αυτοσχεδιαστικό, ομαδικό παιχνίδι με μοναδικά εργαλεία τη φωνή και τους ήχους που μπορεί να παράξει το σώμα. Ένα “φωνητικό τζαμάρισμα” από μια ομάδα ανθρώπων που θα συναντηθούν για πρώτη φορά και θα δημιουργήσουν μουσική μαζί, χωρίς παρτιτούρες. To παιχνίδι δεν έχει συγκεκριμένους κανόνες. Απευθύνεται σε όλους, ανεξάρτητα από τις μουσικές τους γνώσεις, ενώ η μουσική μπορεί να είναι σύνθετη ή απλή ανάλογα με το «μαέστρο» και τους συμμετέχοντες. Κάθε κύκλος είναι μια μοναδική εμπειρία, που διαρκώς επαναπροσδιορίζεται από το υπόβαθρο και την προσωπικότητα των μελών του.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Στο Θέατρο Θησείον στις 20:30

Είσοδος 10€