Οι εκδηλώσεις "Sunday Never Ends" συνεχίζονται την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 18:30 στον κήπο του buba στην οδό Παπαδιαμάντη 4, στην Κηφισιά.

Πρόκειται για μια γιορτή της μουσικής, της μέρας και της νύχτας, ένας ξεχωριστός τρόπος να καλωσορίσουμε την εβδομάδα που έρχεται και να αποχαιρετήσουμε αυτή που τελειώνει. Ένα γεγονός μοναδικό με ιστορίες και μουσικές αναμνήσεις, φιλοξενείται στον ιδιαίτερο κήπο του Buba, τον γεμάτο αρώματα από τις Ασιατικές αγορές και τις ανοιχτές κουζίνες του Βιετνάμ, της Ταϊλάνδης και τον Χονγκ Κονγκ.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου θα εμφανιστεί εκεί η performer και τραγουδοποιός Ματούλα Ζαμάνη. Με την αστείρευτη ενέργεια, το χιούμορ και το μοναδικό της ύφος, συνδυάζει το τραγούδι με την χειμαρρώδη θεατρικότητά της και παρουσιάζει τραγούδια από την τελευταία της δουλειά «5 χειμώνες, 6 καλοκαίρια» με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, κομμάτια δικά της, αλλά και διασκευές που δίνουν φρέσκια πνοή σε τραγούδια κλασικά ή ξεχασμένα. Η Ματούλα, φυσικά και αβίαστά, περνάει με ευκολία από το rap του Εισβολέα στην τραγουδοποιία του Μίκη Θεοδωράκη και από τις διασκευές σε παραδοσιακά τραγούδια σε μεγάλα λαϊκά σουξέ.

Η είσοδος θα είναι η ελεύθερη, ενώ η Ματούλα υποστηρίζει με τα έσοδα από αυτό το live την φιλοζωική εθελοντική ομάδα «Τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου».