Το Blue Bird στην καρδιά της Αθήνας, είναι αποφασισμένο να μας μεταφέρει στο Las Vegas, διοργανώνοντας μια υπέρλαμπρη βραδιά!

Οι περισσότεροι είναι πολύ χαρούμενοι που επιτέλους φεύγει το 2016. Ίσως γι αυτό οι επιλογές που έχεις φέτος για να κάνεις το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σου, είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς λοιπόν, το Blue Bird στον πεζόδρομο της Ηπίτου στο κέντρο της Αθήνας (μετρό Σύνταγμα), μας καλεί να παρτάρουμε με λάμψη, υπερβολή, γκλαμουριά και φαντασμαγορία, made in Las Vegas. Εξάλλου, τι μας λείπει; Αρκεί να έχεις θετική διάθεση και ανάλογη λαμπερή εμφάνιση. Και αφού δεν προλαβαίνουμε να πεταχτούμε μέχρι το γιορτινό Las Vegas, θα έρθει αυτό σε εμάς!

Η D’Arcy Foxx στις μουσικές επιλογές θα μας κάνει να χορέψουμε μέχρι να ιδρώσουμε και θα θυμηθεί όλα τα αγαπημένα, τα ερωτικά, τα χορευτικά, τα ‘’καμένα’’ και τα βασανιάρικα τραγούδια που λατρεύουμε, από τις 22:00 το βράδυ και μέχρι να χαράξει ο πρώτος ήλιος του 2017. Η είσοδος φυσικά, θα είναι ελεύθερη.