O Tareq και ο Dreamer ενώνουν τις δυνάμεις τους, αυτήν την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, για να γιορτάσουν μαζί την αποχώρηση του 2016 με ένα άκρως χορευτικό DJ set με sexy nu disco και house.

Το δικό τους μουσικό πάρτι θα ξεκινήσει από νωρίς, στις 22:00, και θα τελειώσει το πρωί. Το ραντεβού δίνεται στο λατρεμένο Spinster (Ικτίνου 3, μετρό Ομόνοια) στο κέντρο της Αθήνας, ένα από τα μπαρ που εγγυώνται για την διασκέδαση σου και για το ότι όλοι οι θαμώνες δεν θα σταματήσουν να χορεύουν! Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ο Tareq είναι μουσικός παραγωγής και τραγουδιστής. Έχει γίνει γνωστός μέσα από τις δύο δισκογραφικές δουλειές που έχει κυκλοφορήσει, το «Cocoon» και το «Fish», αλλά και από τις συνεργασίες του με την Νατάσσα Μποφίλιου, την Ilia Darlin, την Μαριέττα Φαφούτη και την Μαρίνα Σάττι. Παράλληλη, παίζει μουσική στα πιο hot στέκια, έχοντας σαν βάση του το Λονδίνο. Ο Dreamer, γνωστός και ως Σωτήρης Τρέχας, είναι σχεδιαστής, φωτογράφος, Dj και πάνω απ’ όλα δημιουργός. Όταν δεν σχεδιάζει, παίζει μουσική σε talk of the town party της πόλης, όπως στα Yes it Does!! Sure it Does και τα Purple Night.