Μετά τις περσινές sold out εμφανίσεις της, η μοναδική Αμερικανίδα τραγουδίστρια και performer Robyn Bennett, επιστρέφει δριμύτερη και ανανεωμένη μαζί με το εκρηκτικό γκρουπ της Bang Bang στη σκηνή του Half Note Jazz Club, στο πιο «καυτό» ρεβεγιόν της πόλης... όπου μας υπόσχεται όχι μόνο αλλαγή του χρόνου, αλλά και αλλαγή διάθεσης!

Ένα άκρως απογειωτικό show made in Paris, θα παρουσιαστεί για 8 βράδια στο jazz στέκι του κέντρου της Αθήνας, και θα μας δώσει την ευκαιρία να μυηθούμε στον μαγικό και ρυθμικό κόσμο της αυθεντικής swing μουσικής. Η σύγχρονη ντίβα του pop-swing, Robyn Bennett, έρχεται να δώσει έναν άλλον αέρα στην πρωτοχρονιάτικη διασκέδασή μας με glamorous style, ξέφρενο pop swing, jazz funk & rock grooves και όχι μόνο, σε ένα εκρηκτικό μουσικό μείγμα που μας οδηγεί στα συναρπαστικά party μιας άλλης εποχής, σε υπέροχες και μαγικές στιγμές.

Εκλεκτική, πολυσυλλεκτική και απόλυτα εκφραστική, η Robyn Bennett, που την τελευταία δεκαετία ζει και δημιουργεί στο Παρίσι, έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς με τις feel-good εμφανίσεις της και την σαρωτική της σκηνική παρουσία σε Φεστιβάλ αλλά και τα διάσημα club της Νέας Υόρκης και της Ευρώπης. Το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση, προσφέροντας ένα δυνατό πρόγραμμα που συνδυάζει ιδανικά την παλιομοδίτικη αισθητική με σύγχρονες ενορχηστρώσεις.

Half Note Jazz Club (Τριβωνιανού 17, Μετς | www.halfnote.gr)

Από 29/12/2016 έως 05/01/2017 καθημερινά στις 22:30

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη 01:00, μετά την αλλαγή του χρόνου!