Eίναι τραγουδίστρια, συνθέτρια και μουσικός. Η Σtella εντυπωσίασε με τα πρώτα της μουσικά βήματα όσους ξέρουν να εκτιμούν την καλή μουσική!

Έχοντας σαν βάση της τον indie pop ήχο, κινήθηκε σε ιδιαίτερα μουσικά μονοπάτια φτιάχνοντας διασκεδαστικά τραγούδια με πολύχρωμα background, όπως το Detox και το Picking Words που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου, η Σtella κυκλοφορεί το Works For You, πρώτο single από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ της, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017. Αυτή είναι και η αφορμή που μας κλείνει μουσικό ραντεβού μια μέρα πριν φύγει το 2016, στο six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8) στο Μοναστηράκι.

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 21:00, η Σtella θα παρουσιάσει ένα γιορτινό live παρέα με τους συνεργάτες της, τον Βελισσάριο Πρασσά στο μπάσο, τον Ορέστη Μπένεκα στα πλήκτρα και τον Ηλία Αρωνίδη στην ντράμς. Μεταξύ άλλων θα παίξει τα αγαπημένα μας τραγούδια από τον πρώτο της δίσκο όπως επίσης και άλλες ενδιαφέρουσες μουσικές προτάσεις που σίγουρα θα σε κάνουν να διασκεδάσεις πραγματικά! Η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ.