Καλά το κατάλαβες. Η τάση του balayage σε παστέλ τόνους (κυρίως λιλά, όμως) είναι η νέα τάση που έχει κατακλύσει το pinterest κι αναμένεται να κερδίσει τις καρδιές όλων των θαρραλέων κοριτσιών, που δοκιμάζουν πρώτες και καλύτερες όλες αυτές τις νέες τάσεις σε μαλλιά και μακιγιάζ. Το παστέλ balayage έρχεται να διαδεχτεί, λοιπόν, το ασημένιο/γκρι trend που ήταν στη μόδα τέτοια εποχή ένα χρόνο πριν, και να δώσει έναν πολύ πιο funky χαρακτήρα στην εμφάνισή μας. Και μπορεί να μην του το είχαμε, αλλά η νέα αυτή τάση, αποκτάει τουλάχιστον 8000 νέα pins, καθημερινά, στο pinterest, πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε ότι όντως ήρθε για να μείνει!

Για εσένα που είσαι η trendsetter της παρέας σου ή ακόμη και για εσένα που συνήθως κινείσαι στην "safety zone" σου αλλά που επιτέλους αποφάσισες να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, μπορείς να επιλέξεις αυτό το trend, που δεν είναι κάτι παραπάνω από μερικές διαδοχικές παστέλ ανταύγειες πάνω στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σου.

Τι να θυμάσαι:

Αυτό το trend απαιτεί πρώτα να βαφτεί η τρίχα σου - από τη ρίζα ως τις άκρες - σε μια ξανθιά απόχρωση κι έπειτα στο παστέλ χρώμα της επιλογής σου. Κάτι τέτοιο, όμως καταλαβαίνεις, προυποθέτει, επίσης, ιδιαίτερη φροντίδα (κρέμες, μάσκες, λάδια,χαμός) έτσι ώστε να προετοιμάσεις κατάλληλα τα μαλλιά σου γι' αυτή τη διαδικασία που - όσο ωραία κι αν φαινεται στο τέλος - τα ταλαιπωρεί αρκετά..

Η επιλογή του κατάλληλου χρώματος σχετίζεται άμεσα από τα χρώματα σου, το γούστο και τις προτιμήσεις σου. Να θυμάσαι ότι οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις είναι παράλληλα κι αυτές που θα χρειαστούν μετέπειτα πιο συχνό φρεσκάρισμα.

xx