Η προσεγμένη εμφάνιση του σώματος και του προσώπου, οι αρμονικές γραμμές τους και η υγεία και ομορφιά του δέρματος αποτελούν το όνειρο κάθε γυναίκας. Η αισθητική έχει πλέον τη δυνατότητα να βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων αυτών με ελάχιστα παρεμβατικές μεθόδους που εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα που διαρκούν. Όραμα της Athens Cosmedica της πτυχιούχου αισθητικού Γιάννας Ρακλά είναι να προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες τις κατάλληλες πληροφορίες και συμβουλές, την κατάλληλη θεραπεία και κυρίως την ικανοποίηση που προσφέρει η βελτίωση της εικόνας τους.

Στο χώρο της Athens Cosmedica θα βρεις μια φιλική και ειλικρινή συμβουλή προϊόν της μεγάλης εμπειρίας και γνώσης μας. Η επαναφορά της λάμψης του δέρματος, χαρίζοντάς του φρεσκάδα και ελαστικότητα αποτελεί καίριο σημείο επικέντρωσης και ειδίκευσης. Ο στόχος της Athens-Cosmedica είναι πάντα η ποιότητα των θεραπειών και των υλικών χωρίς ακραίες και επιθετικές μεθόδους. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι φιλικά προς το δέρμα, επιλεγμένα μετά από ενδελεχή έρευνα μέσα από ένα ευρύ φάσμα καλλυντικών σκευασμάτων, με στόχο τη καλύτερη απόδοση. Τα μηχανήματα που είναι τελευταίας τεχνολογίας, επιλεγμένα με προσοχή, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα των εφαρμογών.

Η πολυετής πείρα, η συνεχής ενημέρωση και η καταρτισμένη γνώση  εγγυώνται το καλύτερο γύρω από την ομορφιά και την υγεία του δέρματος.

Στο κέντρο της πόλης, στο πολυιατρείο Medica , στην Athens Cosmedica  η ιατρική και η αισθητική συνεργάζονται, αναδεικνύοντας τον καλύτερο εαυτό σου  THE BEST OF YOU!

Διεύθυνση: Παπαδιαμαντοπούλου 4, 115 28 Αθήνα

Στάση Μετρό Μέγαρο Μουσικής

Τηλ: 211 4099926
Email: 
info@athens-cosmedica.gr