To Christmas Factory αποτελεί την επιτομή του χριστουγεννιάτικου mood στην χειμερινή Αθήνα! Ο Άι-Βασίλης, τα ξωτικά του, τα έλκηθρό του, τα πολύχρωμα δώρα μας, το φωταγωγημένο δέντρο, τα γλυκά και τα ζαχαρωτά, τα παιχνίδια και ό,τι άλλο βάλει ο νους σου… είναι σε ετοιμότητα για να μας υποδεχτούν στην πιο γιορτινή και λαμπερή περίοδο του χρόνου, λίγο πριν υποδεχτούμε τον καινούργιο χρόνο!

Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, φιλοξενεί για 4η συνεχόμενη χρονιά τον Άι-Βασίλη με την παρέα του από τις 2 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου. Εκεί θα φιλοξενηθούν πάνω από 150 καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, shows με μαγικά για τους μικρούς μας φίλους, dj sets, εγκαταστάσεις με παιχνίδια, φουσκωτά, θέατρο σκιών, καρουζέλ, λούνα παρκ, γιορτινά μαγαζάκια αλλά και χώροι όπου θα μπορείς να απολαύσεις ζεστά ροφήματα και νόστιμα χριστουγεννιάτικα εδέσματα. Όλα μέσα σε ένα μαγικά στολισμένο χώρο με αμέτρητα λαμπιόνια και φανταστικές διακοσμήσεις.

Όλα θα ξεκινήσουμε με ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 18:00. Η φωταγώγηση του δέντρου θα γίνει από την Μαρία Μπεκατώρου σε ένα πρόγραμμα με ξυλοπόδαρους, μάγους, μπάντα κρουστών αλλά και μουσικούς παραγωγούς του EASY που θα μας κρατήσουν χορευτική παρέα σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ και η Τεχνόπολη θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 10:00 έως τις 22:00. Αναλυτικό πρόγραμμα θα βρεις εδώ!