Την  Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ο τραγουδοποιός Γιώργος Μητρογιαννόπουλος, μαζί με την μπάντα του, πραγματοποιούν τη δεύτερη φετινή μουσική τους παράσταση στην μουσική σκηνή «Χίλιες & Δύο Νύχτες». Μαζί του η ερμηνεύτρια Γεωργία Κοκορίγκου με το ακορντεόν της και καλεσμένος τους ο τραγουδοποιός Πέτρος Βεντουρής.

Ο Γιώργος Μητρογιαννόπουλος έκανε τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα με την κυκλοφορία του πρώτου CD-single της «4ης Ακρόασης» της «Μικρής Άρκτου». Τον περσινό χειμώνα  κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Λόγια της σιωπής» από τις εκδόσεις «Μετρονόμος» και αυτή τη περίοδο προετοιμάζει τον δεύτερο επερχόμενο δίσκο του.

Η Γεωργία Κοκορίγκου ,απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, έχει  ενασχοληθεί με την εκμάθηση  παραδοσιακών κρουστών, κιθάρας , φωνητικής, ακορντεόν. Συμμετέχει στο δίσκο «Λόγια της σιωπής» του  Γιώργου Μητρογιαννόπουλου ως ερμηνεύτρια και με ένα δικό της τραγούδι το «Apart».

Ο Πέτρος Βεντουρής είναι ένας νέος τραγουδοποιός ο οποίος κατάγεται από την Νάουσα της Πάρου. Τα τελευταία 2 χρόνια μένει μόνιμα στην Αθήνα όπου και παρουσιάζει σε διάφορες μουσικές σκηνές της πόλης, την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά του που θα κυκλοφορήσει με τίτλο «Όλα για όσα προσεύχεσαι» το Ιανουάριο του 2017 σε συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρία του Μίλτου Καρατζά, "Final touch". Το καλοκαίρι του 2015 κυκλοφόρησε το ‘’Χάρτινο Λουλούδι’’ ως τραγούδι Single του επερχόμενου δίσκου του. Έχει προκριθεί και συμμετάσχει στους «Αγώνες δημιουργίας ελληνικού τραγουδιού/4» (2014) στη Στέγη γραμμάτων και τεχνών.

 

Θα παρουσιάσουν μέρος από την πρώτη δισκογραφική δουλειά «Λόγια της σιωπής» του Γιώργου Μητρογιαννόπουλου, ανέκδοτα κομμάτια από τον δεύτερο επερχόμενο δίσκο καθώς και αγαπημένες διασκευές ενορχηστρωμένες με την δικιά τους μουσική αισθητική. Επίσης θα ακουστούν και τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο «Όλα για όσα προσεύχεσαι» του Πέτρου Βεντουρή.

 

Παίζουν οι μουσικοί:

Στέφανος Χατζηαναγνώστου: φλάουτο

Άκης Κώτας: μπάσο

Βασίλης Καραμπελόπουλος: ντραμς

 

Ώρα έναρξης:  9:30μμ

Είσοδος: 10ευρώ (με μπύρα, κρασί ή ρακή)

 

Το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου «Λόγια της σιωπής» στο παρακάτω link:

 

Πέτρος Βεντουρής - Χάρτινο λουλούδι

To link της εκδήλωσης:

https://www.facebook.com/events/326175974407699/

 

Χίλιες & Δύο Νύχτες

Μουσική σκηνή - Bar - Restaurant

Καραϊσκάκη 10, 10554, Ψυρρή (από Ερμού 104)

2103317293

http://www.1002nyxtes.gr