Εάν ήσουν κι εσύ την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στη boutique Λάκης Γαβαλάς στο Κολωνάκι τότε ξέρεις ήδη πόσο όμορφα περάσαμε στα πάρτι για τα δεύτερα γενάθλια του y-olo! Από νωρίς το απόγευμα πολύς κόσμος άρχισε να περνάει και να μας δίνει ευχές, ενώ μέχρι το βράδυ ο χώρος είχε πλημμυρίσει από trendy φατσούλες, το κέφι είχε ανάψει για τα καλά και όλοι συμφωνήσαμε ότι περάσαμε τέλεια.

Εκεί, φυσικά, και ο μοναδικός Λάκης Γαβαλάς με την απίθανη σκυλίτσα του!

Το catering  "S.V.C Απόπλους των γεύσεων" προσέφερε εκλεκτά εδέσματα στους καλεσμένους, τα οποία συνόδευαν τα κρασιά Μαύρος και Λευκός Κύκνος απο τα Ελληνικά Κελλάρια Οίνων.  Τον στολισμό του event επιμελήθηκε η εταιρία Τρελοπαρέα.  Την μουσική επιμέλεια ανέλαβε  το Web Music Radio. Οι παρευρισκόμενοι φωτογραφήθηκαν και αυτοσχεδίασαν στο ειδικά σχεδιασμένο για το event ,photobooth απο την εταιρεία Myphotobooth. 

Μην ξεχνάς τα δώρα για τα δύο χρόνια του yolo: τα 50 μοναδικά μπλουζάκια αποκλειστικά σχεδιασμένα απο τον Λάκη Γαβαλά (επιμέλεια εκτύπωσης CITEESART),  τα ζωγραφισμένα στο χέρι μπλουζάκια και την γραβάτα απο την Art Martina , τις τρείς ελεύθερες πτώσεις απο την Skydive Athens την 3 μηνιαία υποτροφία χορού απο την σχολή Nick Marianos Dance Factory καθώς και τα 2 δωροκουπόνια για τα Athens Escape Rooms απο την Adrenaline Entertainment Reality! 

Στους καλεσμένους δόθηκαν προϊόντα απο την Flying Tiger,  από την The Body Shop καθώς και τα yolo μπλουζάκια by LAK. απο την εταιρία CITEESART

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία και τις ευχές και δίνουμε ραντεβού στο επόμενο yolo special event! Stay tuned!!!

Φωτογραφίες