Μπορεί να μη θυμάσαι τι ακριβώς έκανες όταν ήσουν δύο ετών, όμως σίγουρα οι ιστορίες με όλες αυτές τις χαριτωμένες, συναρπαστικές, διασκεδαστικές και, συχνά, ανυπόφορες (για τους άλλους) συνήθειές σου σε εκείνη την ηλικία εξακολουθούν να έχουν σημαντική θέση στις συζητήσεις στα οικογενειακά τραπέζια! Οι αμερικανοί αποτελούν τα πιτσιρίκια σ' αυτή την ηλικία «τρομερά δίχρονα» (terrible twos) γιατί είναι πραγματικά... terrible! Είναι γεμάτα ενέργεια, έχουν μια απίστευτη περιέργεια, τους αρέσει να δοκιμάζουν τα πάντα, έχουν τη δική τους άποψη για οτιδήποτε, τα θέλουν όλα και τα θέλουν τώρα! Γιατί στα λέω τώρα όλα αυτά;

Επειδή το y-olo.gr μόλις έκλεισε τα δύο και όλοι εδώ νιώθουμε σαν τρομερά δίχρονα! Αφού κάναμε τα πρώτα μας βήματα στο συναρπαστικό digital κόσμο, αφού ακούσαμε τα πρώτα «μπράβο» και τα πρώτα «μη», νιώθουμε σαν δίχρονα που ανακάλυψαν πρόσφατα πόσο τέλειο είναι να τσαλαβουτάς στα νερά της βροχής, πόσο απίθανη είναι η γεύση του παγωτού και πόσο πολύ μπορεί να σε εκνευρίσει η επιμονή των «μεγάλων» να καθίσεις φρόνιμα όταν το μόνο που θέλεις είναι να χοροπηδάς πάνω στους καναπέδες!

Με αυτή την ορμή και την περιέργεια συνεχίζουμε να καταγράφουμε κάθε μέρα όλα όσα αφορούν τη δική μας (ελπίζουμε και τη δική σου) καθημερινότητα, να σου δίνουμε ιδέες και συμβουλές, να περιεργαζόμαστε καινούριες τάσεις και να αναρωτιόμαστε πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος εάν όλα γίνονταν με τον δικό μας τρόπο! Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη -μην ξεχνάς εξάλλου ότι τα δίχρονα τα γνωρίζουν όλα (ή τουλάχιστον, έτσι νομίζουν).

Και τώρα, ώρα για πάρτι!!! Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου σε περιμένουμε στη μπουτίκ Lakis Gavalas (Βουκουρεστίου 33, Αθήνα) από τις 17:00 έως τις 21:00 σε ένα πάρτι γεμάτο μουσική, μόδα, εκπλήξεις και φυσικά δώρα! Δεκάδες τυχερές θα κερδίσουν T-shirts που σχεδίασε ο Λάκης Γαβαλάς για τα δεύτερα γενέθλια του y-olo.gr και πολλά ακόμα δώρα! Be There!!!