Αthens Lotus Hotel

Το ξενοδοχείο με την καλύτερη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας, την Ακρόπολη, τα ιστορικά μνημεία και τα μουσεία, καθώς επίσης και το αεροδρόμιο, το λιμάνι και τους σταθμούς τρένων και μετρό.

Το Athens Lotus Hotel, ένα νεοκλασικό κτήριο των αρχών του 20ου αιώνα, πλήρως ανακαινισμένο το 2009 σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, αποτελεί σημείο εκκίνησης μιας καινούργιας δραστηριότητας, με προτεραιότητες την αισθητική ανανέωση και τη φιλοξενία.

White Lotus Luxury Accommodation

Το 2013 μετά από 4 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του Athens Lotus, αναζητήσαμε και στοχεύσαμε στη δημιουργία ενός καταλύματος, το οποίο ως βασικό του στόχο θα είχε η παραμονή σας να γίνει νοσταλγία για την επόμενη. Το White Lotus έχει 12 καινούρια δωμάτια, πλήρως επιπλωμένα και διακοσμημένα από την Coco Mat, παρέχοντας έτσι τις ιδανικότερες υπηρεσίες ύπνου και χαλάρωσης για την παραμονή σας στο κέντρο της Αθήνας.

  

Μοναδικά χαρακτηριστικά

Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, 50 μέτρα από το σταθμό μετρό Μεταξουργείο, σε απόσταση περιπάτου από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, τον κεντρικό σταθμό ΟΣΕ και του προαστιακού σιδηροδρόμου, αποτελεί ιδανική βάση για άμεση πρόσβαση σε όλους τους σημαντικούς προορισμούς της πόλης, καθώς και στο αεροδρόμιο και το λιμάνι.

Επιπλέον δωρεάν ιδιόκτητο πάρκιν για τους πελάτες του ξενοδοχείου.

 

MONOGRAM HOTEL

Τοποθετημένο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, Rogoti 5 & Τσιμισκή, αυτή την πόλη boutique ξενοδοχείο, θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι, με τη ζεστή ατμόσφαιρα, αποκλειστικές υπηρεσίες και την ζεστή φιλοξενία.