Το πουλόβερ είναι ένα από τα πιο σημαντικά, χρήσιμα και πολύπλευρα κομμάτια της χειμερινής ντουλάπας. Μπορεί να φορεθεί σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις και να εξυπηρετήσει ένα σωρό συνδυασμούς, ανάλογα πάντα με το ύφος του ντυσίματος, τις αποχρώσεις και τα σχέδια που θα έχει. Πιο συγκεκριμένα, το cropped πουλόβερ είναι ακόμη πιο πρακτικό, καθώς παύει να πέφτει άχαρα πάνω σου - όπως το κλασικό φαρδύ πουλόβερ που σου έρχεται πρώτο και καλύτερο στο μυαλό - αλλά κολακεύει τη μέση και τις καμπύλες σου κι αντί να χαντακώνει το χειμερινό σου ντύσιμο, επιτέλους βρήκαμε τον τρόπο να το αναβαθμίσει.

Αρχικά, να μη σε παραξενεύει που είναι πιο κοντό, γιατί έχεις το περιθώριο να φορέσεις από T-shirt μέχρι πουκάμισο και μπλούζα κάτω απ΄αυτό, οπότε ο παράγοντας "κρύο" ξεπερνιέται πανεύκολα. Βγάλε το cropped πουλόβερ από την ντουλάπα, τόλμησε να κάνεις συνδυασμούς (να, σαν κι αυτούς που ακολουθούν στη gallery!) και θα δεις ότι αν φορεθεί σωστά αποτελεί ένα μαγικό κομμάτι, που θα σε σώσει όλες εκείνες τις στιγμές που δεν έχεις τι να φορέσεις - δοκιμασμένο αυτό, σοβαρά τώρα.

Τι χρειάζεσαι; Στενό και ψηλόμεσο τζιν, ένα φόρεμα (ναι, κι εκείνο που σου ξέμεινε από το καλοκαίρι μας κάνει), μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο, ψηλόμεση (γιατί όχι και πένσιλ δερμάτινη) φούστα. Αν έχεις έστω και μερικά από αυτά (καθώς και μερικά από αυτά που θα δεις στη gallery), τότε το cropped πουλόβερ θα γίνει αργά ή γρήγορα το σήμα κατατεθέν σου!

xx

 

Φωτογραφίες