Η τάση που ανεβάζει περισσότερο τα γυαλιά της γιαγιάς σου - ξέρεις, αυτά τα μεγάλα, τα καφέ, που καλύπτουν το μισό σου πρόσωπο - παρά εκείνα τα μικροκαμωμένα και διακριτικά που πήρες τις προάλλες, θα σε κάνει να γλυκοκοιτάς το δεύτερο ζευγάρι γυαλιών της!

Μέσα στο 2016 το nerdόμετρο ανέβηκε στα ύψη και το look της γιαγιάς σε όλο του το μεγαλείο έγινε μια από τις πιο μεγάλες τάσεις σε γυαλιά, ρούχα (μα πόσα πλεκτά πια), ακόμη και σε τσάντες.

Όσον αφορά στα γυαλιά, πιστεύω ότι είναι μια τάση που αξίζει να δοκιμάσεις, μιας και θα αλλάξει το στιλ σου και θα ανανεώσει το look σου - όχι, μην το βλέπεις σαν να πηγαίνεις 100 χρόνια πίσω, πρόκειται και πάλι για μια καλή ανανέωση.

Τα συγκεκριμένα γυαλιά μας πηγαίνουν πίσω στο 1970, αλλά δεν παύουν να είναι διαχρονικά κομμάτια του γυναικείου στιλ και να εκπέμπουν αυτό το σοφιστικέ στοιχείο που γοητεύει.

Κι όπως βλέπεις, ανάλογα με τα χρώματα των μαλλιών ή τους τόνους του προσώπου σου, μπορείς να επιλέξεις τον αντίστοιχο σκελετό που θα ταιριάξει πέρα από τα χαρακτηριστικά σου ΚΑΙ με τα χρώματά σου.

Κάπως έτσι, αν είσαι ξανθιά, καλύτερα να δοκιμάσεις ασημένιο ή λευκό σκελετό, ενώ αν είσαι καστανή, το καφέ είναι ό,τι πρέπει για σένα. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν είναι ο κανόνας, εξάλλου και η Emma Stone που διάλεξε να συνδυάσει το μαύρο σκελετό με τα ξανθά της μαλλιά, πέτυχε ιδανικά το granny style.

xx