Θυμάσαι τότε που σου έλεγε η μαμά σου ότι θα κρυώσεις αν βγαίνεις μέσα στο καταχείμωνο με το ξεσκισμένο σου τζιν; Ε ξέρεις πόσο δίκιο είχε; Όχι, όμως, τόσο από άποψη κρύου, όσο από άποψη στιλ/μόδας/τάσης. Το πιο hot trend στα τζιν και στα καλσόν αυτή τη στιγμή δεν είναι άλλο από ... το συνδυασμό αυτών των δυο κομματιών σε ένα μονάχα σύνολο. Τι εννοώ μ' αυτό; Ήρθε ο καιρός να φορέσεις το σκισμένο σου τζιν κι από μέσα το αγαπημένο σου μονόχρωμο ή διχτυωτό καλσόν.

Περιττό να σου πω βέβαια ότι το συγκεκριμένο trend αναβίωσε χάρη στην Kylie Jenner και έγινε αργά ή γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή στο instagram - οι φωτογραφίες με τζιν και καλσόν δίνουν και παίρνουν, σου λέει.

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο τζιν ή στο καλσόν, απλά προτείνω να προτιμήσεις ένα εφαρμοστό και σχετικά ανοιχτόχρωμο τζιν με έντονα σκισίματα, έτσι ώστε να αναδειχτεί καλύτερα η συγκεκριμένη τάση. (Και όχι ότι έχω φορέσει μαύρο τζιν με διχτυωτό καλσόν και δε μου πέτυχε, όχι, όχι, μη σου περάσει από το μυαλό αυτό). Επίσης, το ζητούμενο είναι να είναι εμφανές το καλσόν σου ΚΑΙ στο πάνω μέρος του τζιν, οπότε μπορείς να το συνδυάσεις με ένα crop top ή και κορμάκι.

xx