Ποιος δεν έχει περάσει έστω και ένα ξέφρενο βράδυ στην οδό Αναξαγόρα, δίπλα στην Ομόνοια. Μπορεί η περιοχή να είναι κακόφημη, αλλά οι θαμώνες του Ρομάντσο έχουν άλλη γνώμη! Το αγαπημένο στέκι του αθηναϊκού νεανικού κοινού που του αρέσει να κλαμπάρει, επιστρέφει δυναμικά και ξεκινάει τη νέα σεζόν με ένα διήμερο Opening Party στις 25 και 26 Νοεμβρίου.

Ο πολυχώρος στην καρδιά της Αθήνας, μεταμορφώνει το υπόγειό του στο πιο fun club της πόλης, δημιουργώντας έναν περιβάλλον χώρο ιδανικό για χορό και δυνατή μουσική. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 25/11 θα ακούσεις ήχους future beats, footwork, bass, hip hop και grime από τους Black Athena, DJ Problems, Giganta, Khmer Rouge και Vesta, ενώ το Σάββατο 26/11 οι Paul Bennett, Sepho, Breakin Moves Terra Exotica θα κινηθούν μεταξύ techno, house και disco ρυθμών.

Με αυτό το διήμερο το κλαμπ του Ρομάντσο φιλοδοξεί να εγκαινιάσει μια νέα περίοδο για το κλάμπινγκ στην Αθήνα, καθώς θα εστιάσει στην ενεργή μουσική σκηνή της Αθήνας και τους πιο ταλαντούχους Έλληνες DJs, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν πολύωρα set ώστε να ορίζουν εκείνοι τον τόνο και την εξέλιξη του πάρτι. Το πρόγραμμα κάθε βραδιάς θα προκύπτει με τον ένα DJ να προσκαλεί τον άλλον, ώστε να δημιουργηθεί ένα κομβικό σημείο συνάντησης της μουσικής κοινότητας της πόλης!

Η είσοδος και τις δύο μέρες θα είναι ελεύθερη, οι πόρτες θα ανοίγουν στις 23:00 και εάν θέλεις να παρευρεθείς, κάνει attend στο event εδώ