Στην αρχή κολλήσαμε με το My Space. Έπειτα ήρθε το Facebook και οι ζωές όλων μας άλλαξαν. Στην συνέχεια μπλέξαμε με το Twitter, το Instagram, το Viber, το Whats App και αμέτρητα άλλα social media που δεν νοείται πια να μην έχεις. Κάπως έτσι, φτάσαμε σήμερα στο 1ο Ελληνικό SnapChat Party…

Το SnapchatGr μεγάλωσε και συνεχίζει να μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς. Η τρέλα που έγινε viral, οι αστείες φωτογραφίες, τα emoji, οι φατσούλες, τα γρήγορα βιντεάκια που εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ώρες και όλη αυτή η τρέλα του Snap, συνεπήρε αγόρια και κορίτσια σε όλο τον κόσμο, έχοντας φανατικούς χρήστες και στην Ελλάδα!

Το πρώτο SnapChat Party που θα γίνει στην Αθήνα, έχει έναν στόχο: όλοι όσοι βλέπουν ο ένας τον άλλον μέσα από τις οθόνες των κινητών τους, να έχουν πλέον την ευκαιρία να βρεθούν από κοντά. Όπου λοιπόν κι αν βρίσκεσαι, αν είσαι εθισμένος snapchatter, οφείλεις να περάσεις μια βόλτα την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου από το Socialista στο Γκάζι (μετρό Κεραμεικός) για να σναπάρεις ελεύθερα δίχως αύριο, να γνωρίσεις τους διαδικτυακούς σου φίλους και να μεγαλώσεις τον αριθμό των followers σου! Η είσοδος φυσικά θα είναι ελεύθερη.