Κάθε φορά που εντοπίζω μια νέα περίεργη τάση, από τη μια λέω μέσα μου όχι δεν μπορεί να το σκέφτηκε όντως αυτό το πράγμα κάποιος κοινός θνητός, από την άλλη, δεν μπορώ να κρατηθώ και σπεύδω να τη μοιραστώ μαζί σου το επόμενο κιόλας λεπτό. Έτσι, όταν είδα ότι ο νέος τρόπος για να φοράς τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου είναι - άκουσον άκουσον - να τις φοράς ανάποδα, να κάπως έτσι:

.. στ' αλήθεια, τα χασα! 

O make up artist, Pablo Rodriguez, σκαρφίστηκε αυτή την τάση, έτσι ώστε να αποκτήσουν μια διαφορετική νότα οι βλεφαρίδες που με τόσο κόπο έβαζες. Πλέον, όχι μόνο πια δεν προσπαθείς να πείσεις τους άλλους ότι είναι φυσικές (σοβαρά τώρα;) ίσα ίσα που τις βάζεις ανάποδα, λες και βροντοφωνάζεις ότι είναι ψεύτικες. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό (ή alien chic, όπως το έχουν αποκαλέσει κοροϊδευτικά μερικά σάιτ του εξωτερικού) αλλά δεν ξέρουμε το κατά πόσο θα μπορέσουν να στερεωθούν οι βλεφαρίδες κατ' αυτόν τον τρόπο ή τι νόημα έχει τέλος πάντων αυτή η νέα τάση. Σε κάνει όντως να δείχνεις πιο όμορφη ή αποτελεί μια τρέλα της στιγμής, απλά για να τραβήξει τα βλέμματα; Και όντως τώρα, δε θα μοιάζεις λίγο με αράχνη; Όχι;

eyelashes animated GIF

Όπως και να χει, θα σου έλεγα να μην το προσπαθήσεις μόνη σου, κυρίως για λόγους υγιεινής, άσε που πιστεύω ότι χρειάζεσαι όντως κι ένα χεράκι βοηθείας από κάποια make up artist γι' αυτή τη διαδικασία. Κλασικά, σε περίπτωση που δοκιμάσεις αυτή την τάση, περιμένουμε τις αντίστοιχες φωτογραφίες στο inbox μας!

xx