Πολλές φορές, αλλάζουμε το χτένισμα ή και το κούρεμα μας ανάλογα με την εποχή και την αλλαγή της σεζόν. Εδώ, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο ιδανικά χτενίσματα για τα πρώτα (και τα επόμενα!) κρύα, έτσι ώστε να ανανεώσεις το στιλ και τον αέρα σου, αλλά και να δώσεις στα μαλλιά σου την ευκαιρία να πάρουν τα πάνω τους - αυτό σημαίνει, πάρτο απόφαση, ΘΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙΣ.

1. Το κοντό - το σέξι, το ερωτικό, το θηλυκό. Μπορεί να ακούγεται λίγο αντιφατικό με τον αρχικό μας στόχο, αλλά σκέψου ότι ελευθερώνεις το λαιμό σου από μαλλιά και του δίνεις την ευκαιρία να ζεσταθεί ποιοτικά μέσα σε πλεκτά turtlenecks και τα τεράστια κασκόλ  σου. Εξάλλου, ο λαιμός είναι μια από τα πιο σέξι σημεία του σώματος σου, ευκαιρία να τον βγάλεις στη φόρα.

2. Μακρύ καρέ με αφέλειες. Αυτό το μαλλί βολεύει, κυρίως γιατί δεν είναι ιδιαίτερα μακρύ (για να βαριέσαι λούσιμο/στέγνωμα), ούτε ιδιαίτερα κοντό (για να φρικάρεις), είναι τόσο κοντό/μακρύ όσο πρέπει. Άσε που κολακεύει τα περισσότερα πρόσωπα και στιλ, αρκεί να είσαι έτοιμη να το υποστηρίξεις.

3. (Βασικά) αφέλειες, για ό,τι μήκος κι αν πρόκειται. Για το χειμώνα είναι ό,τι πρέπει, καθώς στο μυαλό μας έχουν ταυτιστεί με τη χουχουλιάρικη φάση μας, που θέλουμε να κάνουμε το πρόσωπο μας πιο "ζεστό" (δηλαδή σε πλήρη αντίθεση με τον καιρό). Ταιριάζει σε κάθε μήκος και τύπο μαλλιών, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει κάθε χτένισμά σου.

4. Μακρύ με συμμετρικές άκρες. Μια safe επιλογή, που μπορεί να μην αλλάζει δραματικά το στιλ σου, αλλά τουλάχιστον φροντίζεις να καθαρίσουν και να ανανεωθούν οι άκρες σου - πράγμα εξίσου σημαντικό και για το χειμώνα αλλά και για ΚΑΘΕ εποχή. Κυρίως όμως για το χειμώνα.

5. Πιο κοντό με συμμετρικές άκρες. Το ίδιο ισχύει και σ' αυτή την περίπτωση, μόνο στο λίιιιγο πιο κοντό του. Το αποτέλεσμα είναι εξίσου μίνιμαλ και σικ, ενώ αν σκέφτεσαι να τολμήσεις το πιο κοντό κούρεμα, πιστεύω ότι ΤΩΡΑ είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Εμ πότε ήθελες, το καλοκαίρι που το μαλλί σου γίνεται διπλάσιο με την υγρασία;

6. Ασύμμετρο καρέ με αφέλειες. Πολύ καλά το φαντάστηκες, με ένα κόκκινο κραγιόν, αυτό το κούρεμα θα είναι ό,τι καλύτερο δοκίμασες ποτέ!

xx