Κατά καιρούς έχουμε δει trend και trend να κάνουν ξαφνικά το γύρω του διαδικτύου instagram και να γίνονται αγαπημένες συνήθειες σε κάθε γωνιά του κόσμου. Αυτό που μου κέντρισε, όμως, το ενδιαφέρον σήμερα είναι αυτό το τόσο (ΤΟΣΟ) χαριτωμένο trend που δεν ξέρω αν θα ήθελα να το καταβροχθίσω στο λεπτό ή να το φωτογραφίσω για το προφίλ μου στο instagram - νααα ένα μεγάλο δίλημμα. Ο λόγος για τα ντόνατ της εποχής μας ή αλλιώς το ντόνατ φτιαγμένα από σούσι. Ω ναι, καλά διάβασες. Τα σουσοντόνατς.

Μπορεί με την πρώτη ματιά να φαίνεται κάπως περίεργο, αλλά αν το καλοσκεφτείς, πρόκειται για ένα σκέτο έργο τέχνης. Γι' αυτό, αν θέλεις στ' αλήθεια να εντυπωσιάσεις τους followers σου στο instagram και τους καλεσμένους σου στο σπίτι ένα βράδυ Παρασκευής, προτείνω να παρακολουθήσεις αυτό εδώ το βίντεο για να δεις πως ακριβώς θα φτιάξεις κι εσύ, βήμα - βήμα, τα συγκεκριμένα ντόνατς που σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις (και τα like).

Μην το ψάχνεις, η εποχή (και οι τάσεις) μας θέλουν στην κουζίνα να μεγαλουργούμε (κι έπειτα να τα ανεβάζουμε στα social media ένα προς ένα)!

xx