Το φεγγαράκι το λαμπρό έχει εμπνεύσει τραγούδια, ποιητές, καλλιτέχνες αλλά και αμέτρητους έρωτες. Ο πιο ρομαντικός και σίγουρος σύμμαχος για το απόλυτο ατμοσφαιρικό ραντεβού, πλησιάζει στη Γη πιο πολύ από ποτέ, με αποτέλεσμα απόψε το βράδυ να έχουμε ένα εντυπωσιακό super moon!

Οι επιστήμονες λένε ότι ποτέ ξανά δεν βρέθηκε το φεγγάρι τόσο κοντά μας. Μάλιστα, κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί ξανά μετά από πολλά χρόνια, δηλαδή στις 25 Νοεμβρίου του 2034. Πρόκειται δηλαδή για την μεγαλύτερη πανσέληνο του 21ου αιώνα αλλά και των τελευταίων 70 ετών, αφού την τελευταία φορά που το φεγγάρι πλησίασε τόσο κοντά στον πλανήτη μας, ήταν το 1948.

Σίγουρα λοιπόν το γεγονός αυτό αποτελεί την τέλεια αφορμή για να κανονίσεις μια ρομαντική βόλτα με το ταίρι σου ή με το… υποψήφιο ταίρι σου! Ωστόσο, αν προτιμάς να είσαι ελεύθερη και ωραία, μια ενδιαφέρουσα δράση που θα ξεκινήσει στις 21:00 στο κέντρο της Αθήνας, μπορεί να σε κάνει να περάσεις εξίσου όμορφα. Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή το super moon, θα πραγματοποιηθεί ένας φωτογραφικός περίπατος στο κέντρο της πόλης και στα σκοτεινά μονοπάτια κάτω από την Ακρόπολη. Πάρε λοιπόν την φωτογραφική σου μηχανή και τις φίλες σου, και πήγαινε να απαθανατίσεις το μαγικό φεγγάρι στην πιο όμορφη και γραφική γειτονιά της πόλης. Και που ξέρεις, μπορεί το ταίρι που λέγαμε παραπάνω να το συναντήσεις εκεί. Ως σημείο εκκίνησης έχει οριστεί η αρχή της Ερμού, μπροστά ακριβώς από την Πλατεία Συντάγματος.