Αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Αν θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις όπως λίγες φορές σου έχει τύχει τα Σαββατόβραδα (ξέρεις, great expectations που τελικά πέφτουν έξω). Αν θέλεις να χορέψεις με την παρέα σου, να κάψεις τις θερμίδες της εβδομάδας και να μάθεις να λικνίζεσαι σε λάτιν ρυθμούς. Αν έχεις διάθεση να περάσεις το βράδυ σου μέσα σ' ένα βαγόνι - ω ναι, καλά διάβασες - τότε ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ που πρέπει να πας. ΑΚΡΙΒΩΣ όμως.

Στα βόρεια προάστια, υπάρχει το φα-ντα-στι-κό Vagoni cafe. Αυτό το Σάββατο στο βαγόνι θα μπουν πολλοί επιβάτες με έναν προορισμό και βασικό σκοπό: να ακούσουν λάτιν ρυθμούς και να χορέψουν μέχρι να μην τους κρατάνε άλλο τα πόδια τους (τι εννοείς δε σου έχει συμβεί ποτέ αυτό;). H Σόνια θα ορίζει τα βήματα, ο Άλεξ θα βρίσκεται στα congas κι ο Βαγγέλης στα drums, για να σου δείξουν και οι τρεις μαζί τι σημαίνει ακριβώς το drumstep και ποιοι είναι πίσω από αυτό. 

Η είσοδος (10 ευρώ) περιλαμβάνει ποτό και το πάρτι (αξία ανεκτίμητη) ξεκινάει στις 21.00

Θα σε δούμε εκεί για γνωριμία, προθέρμανση, κοκτέιλ και σον σον!

Υ.Γ. Σ' αυτό εδώ το link θα βρεις πληροφορίες για το πως θα πας (ώστε να μη χαθείς), ενώ μπορείς να πατήσεις attending και να καλέσεις ΚΑΙ τους φίλους σου!

xx