Εχουν περάσει 400 χρόνια από το θάνατο του William Shakespeare, το πιο διάσημο ζευγάρι ερωτευμένων όλων των εποχών, ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα, παραμένουν πάντα νέοι!

Η ιστορία αγάπης τους συνεχίζει μέσα στους αιώνες να εμπνέει υπέροχες μουσικές συνθέσεις, έξι αποσπάσματα από τις οποίες θα παρουσιαστούν στη συναυλία που συνδιοργανώνουν το Μέγαρο Μουσικής και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με τίτλο «Ρωμαίος + Ιουλιέτα x 6», την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 11:30, στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.

Το Μέγαρο Μουσικής και το British Council, στο πλαίσιο του προγράμματος Shakespeare Lives που πραγματοποιείται με αφορμή την επέτειο των 400 ετών από το θάνατό του Oυίλιαμ Σαίξπηρ, καλούν τους μικρούς τους φίλους να συμμετέχουν σε διαγωνισμό εικαστικής δημιουργίας με αντικείμενο έμπνευσης τα έργα της συναυλίας αυτής. Αν θέλεις λοιπόν να δημιουργήσεις αντλώντας έμπνευση από την θρυλική ερωτική ιστορία των δύο νέων της Βερόνας, τότε δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο πρόγραμμα που αφορά νέους και παιδιά, από 6 έως 16 ετών! Η υποβολή των έργων γίνεται στο education@megaron.gr μέχρι και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016.

Βρες περισσότερες πληροφορίες στο www.megaron.gr