Το Shamone στο Γκάζι αποτελεί εγγύηση για την διασκέδασή σου! Τα Σαββατοκύριακα λειτουργεί ως κλαμπ και τις καθημερινές ως bar theater φιλοξενώντας ξεχωριστές παραγωγές. Μάλιστα, την φετινή σεζόν η Βασιλική Ανδρίτσου παρουσιάζει εκεί μια ξέφρενη κωμωδία με την σκηνοθετική της υπογραφή. Το «Ξυπνάς μέσα μου το… show» είναι η νέα συγγραφική απόπειρα του Γιώργου Γαλίτη, με γενναίες δόσεις σάτιρας, σουρεαλισμού αλλά και μουσικής.

Τίποτα από όσα θα δεις και θα ακούσεις δεν έχει λογική. Την ιδιότροπη αυτή κυρία κλειδώστε την έξω από το Shamone και αφήστε διακριτικά τα κλειδιά στα παιδιά της εισόδου. Θα είναι όλοι συνωμοτικά ενήμεροι. Μόλις η παράσταση αρχίσει και το show μέσα σας αρχίσει να ξυπνά, ο Αστυνόμος Μπέκας, επιστρατεύοντας το αλάνθαστο ένστικτο του, θα φέρει στο ημίφως το δολοφόνο της Δούκισσα της Φλωρεντίας, στο «Έγκλημα στο Ψυχικό κοντά στο Κολωνάκι». Λίγο αργότερα, ο βασικός μάρτυρας Αύγουστος Μάρτυς, θα κληθεί να περιμένει στωικά μέχρι το 2187, αφού η «Δίκη της Τετάρτης» θα πάρει αιφνιδίως αναβολή. «Η ληστεία» που θα ακολουθήσει, θα φέρει στη δυσάρεστη θέση τον θεατρόφιλο ληστή, να αναγνωρίσει στο πρόσωπο του θύματος του, μια ηθοποιό που ποτέ δεν εκτίμησε το υποκριτικό της βάθος. Αυτά κι άλλα τόσα ανεξέλεγκτα, θα εκτυλιχθούν, όσο γερές δόσεις ζωντανής μουσικής, από ντίσκο και λάτιν μέχρι έντεχνα και κρητικά, θα ξορκίζουν τη μιζέρια, ξυπνώντας μέσα σας το show!

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δεις τον Φώτη Σεργουλόπουλο, τη Σοφία Βογιατζάκη, τον Γιώργο Γαλίτη, τον Γιάννη Κρητικό, την Παρθένα Χοροζίδου, την Μαριλού Κατσαφάδου και τον Γιάννη Σεμερτζίδη. Η παράσταση ανεβαίνει κάθε Τετάρτη στις 22:30 και η είσοδος κοστίζει 12€ με μπύρα ή κρασί.

Shamone (https://www.facebook.com/shamoneclub/?fref=ts)

Κωνσταντινουπόλεως 46, Μετρό Κεραμεικός - Γκάζι