Το Maison MACA άνοιξε τις πόρτες του στο φιλότεχνο αθηναϊκό κοινό πριν περίπου δύο χρόνια! Πρόκειται για ένα βιομηχανικό loft στην καρδιά της πόλης, στην περιοχή του Ψυρρή, στο οποίο πέρα από την φανταστική θέα, μπορείς να απολαύσεις το έργο της Augusta Atla αλλά και τις δράσεις που η ίδια φιλοξενεί.

Η Augusta , ιδιοκτήτρια και δημιουργός του MACA, είναι μια εικαστικός από την Δανία, που στο πλαίσια της δουλειάς της εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα πριν τρία χρόνια. Νωρίτερα, έζησε και δραστηριοποιήθηκε στο Παρίσι, το Μιλάνο, το Λονδίνο, την Νέα Υόρκη και άλλες καλλιτεχνικές πρωτεύουσες!

Το Maison MACA στην Αθήνα, μετά από δύο χρόνια έντονης καλλιτεχνικής δραστηριότητας, κλείνει τον κύκλο του με μία μονοήμερη ομαδική έκθεση με τον τίτλο REVERSED EFFORT. Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου από τις 19:00 έως και τις 23:30, θα εκθέσουν έργα τους οι Paulina Michnowska (uk), Augusta Atla (dk), Irini Karayannopoulou (gr) και Evi Lampropoulou (gr). Παράλληλα, στις 22:00 ακριβώς, θα παρουσιαστεί μια live performances από τις Evi Lampropoulou and Augusta Atla. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, οπότε δεν έχεις παρά να πάρεις την παρέα σου και να ανέβεις στον 6ο όροφο του κτηρίου στην οδό Αισχύλου 27 στου Ψυρρή. Περισσότερα για το event θα βρεις εδώ. (https://www.facebook.com/events/606221129584551/