Ποιος δεν αγαπάει το swing; Όποιο είδος μουσικής κι αν σ’ αρέσει, μόλις ακούσεις τους αυθεντικούς swing ήχους, δεν γίνεται να μην σε συνεπάρει ο ρυθμός και η ευχάριστες μελωδίες που σε κάνουν να χορεύεις ασταμάτητα.

Αυτό φαίνεται να το κατέχουν καλά οι… 123Swing! Πρόκειται για τρεις γυναίκες performers, οι οποίες παρέα με μια κιθάρα, μια ντραμς, ένα σαξόφωνο και ένα κοντραμπάσο, δημιούργησαν ένα ατμοσφαιρικό, jazz/swing group που θέλει να μας ταξιδέψει στην αίγλη και το glam περασμένων δεκαετιών. Προερχόμενες από τον χώρο της όπερας, οι 123Swing, επιστρατεύουν την εμπειρία και το ταλέντο τους δημιουργώντας ένα show με πολλή αγάπη, κέφι και retro αισθητική.

Αν θέλεις λοιπόν να ακούσεις επιτυχίες όπως το Boogie Woogie, το Sincerely και το In the Mood αλλά και ανατρεπτικές διασκευές ελληνικών τραγουδιών του Χατζιδάκι, του Χιώτη και του Τσιτσάνη, βάλε τα vintage σου, πάρε τις φίλες σου και πέρνα μια βόλτα από την Σφίγγα στα Εξάρχεια. Εκεί, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 21:30, οι  123Swing θα σε διασκεδάσουν με τους πιο ζωηρούς ρυθμούς δημιουργώντας μια ξεχωριστή πρόταση διασκέδασης…