Ανεξάρτητα από τις τάσεις, την εποχή, τη μόδα και την περίσταση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις αποχρώσεις με τις οποίες σε προίκισε η φύση κι ένα σούπερ μαγικό εργαλείο που ακούει στο όνομα eyeliner, για να πετύχεις το τέλειο look και να αναδείξεις ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Ξέρεις όμως ποιο είναι το ιδανικό χρώμα eyeliner που ταιριάζει τέλεια με τα μάτια σου; Θα μάθεις αμέσως!

Καφέ Μάτια - Navy Liner. O συνδυασμός του καφέ και του μπλε είναι απλά φα-ντα-στι-κός και ταιριάζει τόσο στο πρωινό σου μακιγιάζ όσο και στο βραδινό. Κι όσο το μαύρο, θα αγρίευε τα χαρακτηριστικά σου, το μπλε κάνει τα πάντα πιο γαλήνια και χαριτωμένα.

(Ανοιχτά) καστανά Μάτια - Χρυσό Liner. Το χρυσό θα ενεργοποιήσει τις κίτρινες πινελιές που κρύβει η απόχρωση των ματιών σου, κάνοντας τα να λάμπουν ακόμη περισσότερο. 

Πράσινα Μάτια - Μωβ Liner. O συνδυασμός αυτός θα κάνει το βλέμμα σου πιο έντονο και εκφραστικό και θα προκαλέσει λιποθυμίες στο πέρασμα σου - όχι μη, λυπήσου μας.

Μπλε Μάτια - Κυπαρισσί Liner. Τα μπλε μάτια χρειάζονται ένα χρώμα που θα φέρνει αντίθεση αλλά και θα συμπληρώνει τις αποχρώσεις των ματιών σου κι αυτό δεν είναι άλλο από το κυπαρισσί/σκούρο πράσινο/όπως θέλεις πες το.

Γκρι Μάτια - Burgundy Liner. Αυτός κι αν είναι συνδυασμός, παιδιά! Οι μπλε αποχρώσεις που κρύβονται μέσα στο γκρι χρώμα των ματιών ταιριάζουν τέλεια με το κοκκινομώβ του burgundy και κάνουν το βλέμμα σου πολύ πιο έντονο και εντυπωσιακό. Λέω να το δοκιμάσεις,

xx