Οι απανταχού lovers των sneakers έχουν αγαπήσει καιρό τώτα τα καταστήματα _kix, τα οποία είναι άμεσα συνδεδεμένα με την urban κουλτούρα. Και λογικό, αφού εκεί κανείς μπορεί να βρει συλλεκτικά και πολύ ψαγμένα κομμάτια από τις πλέον δημοφιλείς μάρκες όπως Converse & Converse by John Varvatos, καθώς και Nike, Adidas, Puma, New Balance, Armani Jeans, Asics, Onitsuka Tiger, G-Star, Saucony.

Τώρα λοιπόν, μετά την Κηφισιά και τη Γλυφάδα, έρχεται ένα ακόμα κατάστημα να προστεθεί στη συγκεκριμένη αλυσίδα, αυτή τη φορά στο Χαλάνδρι. Σε ένα άνετο και μοντέρνο περιβάλλον όπου μπορείς να βρεις όλα αυτά τα labels-φετίχ να σε περιμένουν στα ράφια για να τα κάνεις δικά σου. Βέβαια, εκτός από το να ντύνουν με στυλ τα βήματά σου, στη συγκεκριμένη αλυσίδα θα βρεις και μοδάτα T-shirts της Franklin & Marshall και πλήθος αξεσουάρ, όπως γυαλιά Sunski, καπέλα New Era και κάλτσες Happy Socks. Εκτός των sneakers, τα καταστήματα _kix  διαθέτουν και τις αυστραλέζικες sheepskin μπότες Ugg.

Και το καλύτερο σου το άφησα για το τέλος: Αποκλειστικά στα καταστήματα _kix θα βρεις τη φετινή συλλογή των All Stars εμπνευσμένη από τους χαρακτήρες της οικογένειας “Simpsons”!

Μην κάθεσαι, τρέχα (στην κυριολεξία)!

_kix: Κηφισιά:  Παναγίτσας 8, Κηφισιά, τηλ.: 210 8010113, Γλυφάδα: Αγγ.Μεταξά 34, τηλ.: 210 8985407, Χαλάνδρι: Χαϊμαντά 19,  τηλ.: 210 6890246

Φωτογραφίες