Νομίζω ότι όλες οι κοπέλες λατρεύουμε το diy. Προσωπικά περνώ ώρες ατέλειωτες χαζεύοντας διάφορα blogs με projects που ετοιμάζουν κοπέλες ανά τον κόσμο, κάτι που μου δίνει ιδέες και έμπνευση για να δημιουργήσω τα δικά μου. Αυτή τη φορά θα σταθώ όμως στην, την blogger Geneva Vanderzeil, η οποία βρίσκεται πίσω από το apairandasparediy.com. Διότι η συγκεκριμένη σκαρφίστηκε τέλειο τρόπο να δημιουργήσεις ένα bomber jacket (την τελευταία λέξη της μόδας στο street style) με βάση το παλιό φούτερ σου που δεν σου κάνει πλέον αίσθηση! Τέλειο; Άμα δεις και πόσο εύκολο είναι θα τρελαθείς.

Θα χρειαστείς:

- Ένα απλό basic φούτερ

- Διακοσμητικές πέτρες ή studs

- Κόλλα

- Ψαλίδι

- Βελόνα και κλωστή

Πώς θα το φτιάξεις:

Διπλώνεις το φούτερ στη μέση. Με ένα μολύβι χάραξε απαλά μια γραμμή κατά μήκος, ώστε να ξέρει πού ακριβώς να κόψεις

Αν θέλεις να δείχνει ακόμα πιο επαγγελματικό, μπορείς να γαζώσεις τις ραφές για να μην κάνουν ξέφτια.

Και τώρα το fun κομμάτι της διαδικασίας! Το στόλισμα! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι διακοσμητικό σου αρέσει! Είτε να ράψεις κουμπάκια είτε να κολλήσεις πετρούλες που θα βρεις σε κάθε μαγαζί με χάντρες.

Σχεδίασε πάλι με ένα μολυβάκι πού θα τοποθετήσεις τα υλικά και ράψε/κόλλησε πολύ γερά. Άφησέ το μια μέρα να «κάτσει» και το νέο σου bomber jacket είναι έτοιμο!

Πανεύκολο και κυριολεκτικά μοναδικό! Συνδύασέ το όπως επιθυμείς, είτε με μια pencil φούστα για το τέλειο mix n match, είτε με το αγαπημένο σου τζιν για μια casual εμφάνιση με μια δόση glamour.

 

Φωτογραφίες