Για κάποιες, το εντυπωσιακό χτένισμα είναι μια αρκετά εύκολη υπόθεση, σαν να λέμε μέσα σε λίγα λεπτά καταφέρνουν να μεταμορφώνουν όλο το στιλ και το πρόσωπο τους. Για μερικές άλλες, φαίνεται βούνο - ε δεν το έχουν ρε παιδί μου, τι να γίνει. Αν ανήκεις σ' αυτή τη δεύτερη κατηγορία (αρχικά, μη μασάς, σ' αυτήν ανήκω κι εγώ) *ταράν ταν ταν* μάλλον βρήκες την beauty vlogger που θα μιλήσει κατευθείαν στην ψυχή σου.

Η Iris Araújo, η hair artist και super-vlogger που κρύβεται πίσω από το Braids in Action (δες το instagram προφίλ της εδώ) φτιάχνει φα-ντα-στι-κές κοτσίδες, χρησιμοποιώντας έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο. Τι χρειάζεται να κάνεις; Να πλέξεις τα μαλλιά σου (αν είναι και τόσο μακριά όσο τα δικά της, ακόμη καλύτερα) κάτω από το πηγούνι σου και έπειτα να τα γυρίσεις όλα ανάποδα για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα για την έξοδο ή τη βόλτα σου ή έστω για μια σέλφι βρε αδερφέ.

Με μια πρώτη ματιά, φαίνεται πολύ περίεργο. Με μια δεύτερη, η Iris φαίνεται ότι θα κάνει τάση την ανάποδη κοτσίδα και μη σου πω ότι θα δούμε κοπέλες στο δρόμο να κυκλοφορούν έτσι, χωρίς καν να την γυρίσουν προς τα πίσω. H τεχνική αυτή ονομάζεται reverse styling και το αντίστοιχο tutorial είχε πάνω από 19 εκατομμύρια views - λες να είναι τόσο εύκολο τέλος πάντων;

 

(Σε περίπτωση που το δοκιμάσεις κι εσύ - λέμε τώρα - ΜΗΝ τυχόν και δε στείλεις εντυπώσεις στο inbox!)

xx