Στα Street Food and Tunes γεύεσαι φαγητό και ήχους! Που θα βρεις καλύτερο συνδυασμό; Πρόκειται για μια διοργάνωση του deBop.gr μου επισκέπτεται διάφορα hotspot της πόλης και ετοιμάζει ειδικά events με εκλεκτό street food και ακόμη πιο εκλεκτή μουσική.

Αυτή τη φορά, το ραντεβού κλείνεται για την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου από τις 20:00 και μετά, δίπλα στη θάλασσα. Πιο συγκεκριμένα, το Napolitivo στη Μαρίνα Φλοίσβου αναλαμβάνει τις γαστρονομικές επιλογές, που αυτή τη φορά θα είναι made in Italy. Και επειδή δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αγαπάει τις λαχταριστές ιταλικές γεύσεις, αναμένεται να δοθεί μάχη!

Το μενού θα έχει καθαρόαιμο street food από το Νότο της Ιταλίας και τους δρόμους της Νάπολης, πρώτες ύλες από την περιοχή της Καμπανίας, τρομερές μπρουσκέτες και πίτσες από δεξιοτέχνες Pizzaiolos… και όλα σε πολύ προσιτές τιμές για να δοκιμάσεις ξανά και ξανά. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει από τις επιλογές σου το αυθεντικό Aperol Spritz, τα ιταλικά κρασιά αλλά και κάποια άλλα κοκτέιλ που θα συνοδέψουν τέλεια το φαγητό σου.

Το μουσικό μέρος της βραδιάς θα αναλάβει ο πολυταξιδεμένος Σταύρος Παπαδημητρίου, που ξέρει να μπλέκει ταραντέλες και μελωδίες της Νότιας Ιταλίας, με αυθεντικές εκτελέσεις και σύγχρονα remixes. Τα ξεσηκωτικά world tunes θα μας συντονίσουν σε ένα αλέγκρο dance set με latin & jazzy ηχοχρώματα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο Facebook Page (https://www.facebook.com/events/1928337207394422/) της εκδήλωσης!