Τα τελευταία χρόνια το Halloween γιορτάζεται όλο και σε περισσότερα μέρη του κόσμου. Η σουρεαλιστική αυτή αμερικανιά έχει την πλάκα της και μια μεταφυσική γοητεία που έχει συνεπάρει και τους Ευρωπαίους.

Μεταμφιέσεις, τρομακτικές στολές, creepi μακιγιάζ και πολύ αίμα… είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Halloween! Για να έχεις πλήρη συνείδηση του τι γιορτάζεις, πρέπει να ξέρεις ότι πρόκειται μια μυστικιστική γιορτή του Δυτικού Κόσμου που γιορτάζεται κάθε χρόνο το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, δηλαδή την παραμονή των Αγίων Πάντων. Πρωταγωνιστής αυτής της γιορτής είναι ο τρόμος, καθώς συνδέεται με την υπερφυσική δραστηριότητα που ο θρύλος λέει ότι την μέρα αυτή είναι στο ζενίθ της. Πολλές πολιτιστικές παραδόσεις θεωρούν πως τη βραδιά του Halloween, έχουμε μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες να έρθουμε σε επαφή με τον κόσμο των πνευμάτων και όλες τις μορφές μαγείας.

Είσαι έτοιμος λοιπόν να ‘’περπατήσεις’’ σε σκοτεινά μονοπάτια; Το βράδυ του Σαββάτου το Ρομάντσο στο κέντρο της Αθήνας, θα μεταμορφωθεί σε… στοιχειωμένο club! Το 1983 μια πύλη που οδηγούσε σε μία παράλληλη διάσταση άνοιγε στο Hawkins National Laboratory. Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου η ίδια πύλη ανοίγει στο Ρομάντσο και κάπως έτσι το Halloween συνάντα το διχασμένο κόσμο του Stranger Things. Στο ισόγειο, η δική μας πραγματικότητα, και στο υπόγειο ο σκοτεινός κόσμος του Upside Down. Ένας κόσμος ψυχρός, νεκρός, γεμάτος σκιές και τέρατα. Ένας κόσμος που βρίσκεται ακριβώς εκεί που πατάς – μόνο που δεν μπορείς να τον δεις. Ντύσου στο theme του αγαπημένου σου 80’s horror film και άδραξε τη σκοτεινή πλευρά σου σε ένα θεματικό πάρτι γεμάτο περιπέτεια και μουσικές επιλογές που αναβιώνουν την αξεπέραστη δεκαετία των 80’s! Στα decks θα βρίσκονται οι Paul Bennett, Chris Kontos, Lucas The Third, George Dimitrakopoulos, και η είσοδος θα είναι ελεύθερη!